נכתב ע"י אסתר10;1499841:לכולנו זה נראה מוזר ואף בזוי.
כך לזלזל בעולם הגרפיקה...בושה.
נכתב ע"י מקופלת;1499875:הייתי אומרת- כך לזלזל באנשים...
טלפנות היא עבודה הזויה!
נכתב ע"י מקופלת;1499875:הייתי אומרת- כך לזלזל באנשים...
טלפנות היא עבודה הזויה!
נכתב ע"י תקוה;1499908:מוחה!
אחותי עובדת בזה. ואני שחשבתי כמוך שיניתי את דעתי מקצה לקצה.
נכתב ע"י מקופלת;1499914:למה? היא נהנית? יש לה סיפוק?
מנסיון, אין הרבה שמחזיקות מעמד בתחום!
נכתב ע"י מקופלת;1499914:למה? היא נהנית? יש לה סיפוק?
מנסיון, אין הרבה שמחזיקות מעמד בתחום!
נכתב ע"י מוריה100;1499923:בטח עדיף לשבת בבית?!
להיפך, כל הכבוד שהיא מוכנה לעבוד בעבודה "לא הכי" מכובדת ,מכניסה, ומלאת סיפוק, ולו בכדי לפרנס את משפחתה.
גם כך שוק העבודה לא משו, אז מה שיש אומרים תודה!!!
נכתב ע"י מקופלת;1499932:ולפעמים למען בריאות הנפש, עדיף לשבת בבית. כמובן, כל אחת ושיקוליה...
נכתב ע"י מקופלת;1499932:באמת כל הכבוד לה, אבל זה עדיין לא עושה את התפקיד הזה לנורמלי.
הרעיון להתקשר לאנשים, לספוג טריקות ולפעמים גם קללות, ולצאת בלי שום סיפוק - זה הזוי!
ולפעמים למען בריאות הנפש, עדיף לשבת בבית. כמובן, כל אחת ושיקוליה...
נכתב ע"י תקוה;1499940:כן? ולאכול לארוחת בוקר את קירות הבית, נכון? ומה ישאר לארוחת צהריים?
נראה לי שהיית ממליצה לה להיות עובדת נקיון באיזה בית לא? זה יותר מכובד?
במשפחה שלי, להיות גרפיקאית זה סוג של מקולקלת. וקיבלו זאת מסביב מאוד בתדהמה.
ואילו את הטלפנות שלה קיבלו בהבנה-- עולם הפוך הא?
נכתב ע"י מקופלת;1499980:שוב, לא דיברתי על מכובד!!!
זו עבודה קשה מבחינה נפשית!!
אני עבדתי בזה בקושי חודשיים, הייתי עצבנית ומתוסכלת.
ומכירה עוד הרבה כאלו!
אז אחותך היא מזן אחר ב"ה
נכתב ע"י מקופלת;1499980:שוב, לא דיברתי על מכובד!!!
זו עבודה קשה מבחינה נפשית!!
אני עבדתי בזה בקושי חודשיים, הייתי עצבנית ומתוסכלת.
ומכירה עוד הרבה כאלו!
אז אחותך היא מזן אחר ב"ה
נכתב ע"י תקוה;1500107:גם להיות מטפלת בגן זאת לא עבודה קלה. אבל יש מי שמתאימה לזה.
ואפילו מקצוע כמו הוראה יש נשים שחוזרות לביתן בתום יום עבודה עצבניות ומתוסכלות.- נכון, זה לא מתאים להן, גם אם קורץ מאוד.
ולעבוד עם ילדים מיוחדים, לא סוחט נפשית? אבל יש מי שמסוגל גם לזה.
אבל על אף אחד מהמקצועות הנ"ל לא מתייחסים בזלזול בוטה כל כך כמו לטלפנות.
נכתב ע"י תקוה;1500107:גם להיות מטפלת בגן זאת לא עבודה קלה. אבל יש מי שמתאימה לזה.
ואפילו מקצוע כמו הוראה יש נשים שחוזרות לביתן בתום יום עבודה עצבניות ומתוסכלות.- נכון, זה לא מתאים להן, גם אם קורץ מאוד.
ולעבוד עם ילדים מיוחדים, לא סוחט נפשית? אבל יש מי שמסוגל גם לזה.
אבל על אף אחד מהמקצועות הנ"ל לא מתייחסים בזלזול בוטה כל כך כמו לטלפנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים