גרפיקאית? יש לך נתיב? אשמח שתכנסי

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לעבור מנטפרי לנתיב
אשמח לשמוע האם לגרפיקאים העבודה נוחה בנתיב ומה יש לך לספר לי על העבודה בסינון נתיב סתם ככה
אפשר לכתוב לי גם באישי
תודה רבה, יעזור מאד

• הוסף לסימניות
לא מכירה נתיב
אבל אתרוג הוא ממש ממש טוב בשביל גרפיקאיות
התמונות נפתחות ברגע
ויש גם עזרת נשים שאפשר לפתוח רק עם סיסמה שאת מחליטה מי יודע אותה ומי לא ....... :)
גם הוידיאו שלהם נבדק בתוך כמה דקות ...
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשמח לשמוע על נתיב.
אתרוג הוא ממש פתוח לטעמי

• הוסף לסימניות
אתרוג הוא ממש פתוח לטעמי
דוקא אני נתקלת בלא מעט תמונות וסרטונים שאמורים להיפתח וחסומים, בכל מקרה-
אתרוג בלי מתחם נשים (נשים אין לך ממילא בנטפרי) לא נתקלתי בשום דבר גרוע

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לעבור מנטפרי לנתיב
אשמח לשמוע האם לגרפיקאים העבודה נוחה בנתיב ומה יש לך לספר לי על העבודה בסינון נתיב סתם ככה
אפשר לכתוב לי גם באישי
תודה רבה, יעזור מאד
כהנהלת נתיב נשמח לשתף קצת מידע:

בנתיב השקענו מאוד בשנים האחרונות בתחום סינון התמונות, והוא כיום מבוסס על מנוע AI מתקדם במיוחד.
המערכת פועלת בזמן אמת, מסננת ללא הגבלת כמות תמונות, ומחזירה תוצאות בתוך שבריר שנייה- מה שמאפשר חוויית עבודה חלקה גם לגרפיקאיות ומעצבים. בקרוב יעלה שדרוג נוסף באיכות ובמהירות.

בנוסף, אנו מפעילים פיילוט חדשני לסינון וידאו, שמבוסס אף הוא על מנוע AI ייעודי ומיועד במיוחד לסביבת עבודה מקצועית.

אחד היתרונות הבולטים של נתיב הוא התאמה אישית:
המערכת אינה אחידה לכולם, אלא מותאמת לפי הצורך.
אם יש סרטון הדרכה מקצועי או אתר עבודה מסוים, ניתן לבדוק פתיחה נקודתית עבור לקוח ספציפי - בלי שזה ייפתח אוטומטית לכלל המשתמשים.

גם סרטונים המוטמעים באתרים (embedded videos) נפתחים בדרך כלל בצורה חלקה, בזכות מנגנון הסינון של נתיב.

בשורה התחתונה - המטרה שלנו היא לאפשר עבודה מקצועית ונוחה, לצד שמירה קפדנית על רמת סינון גבוהה ובטוחה.

נשמח לעזור לך לבדוק התאמה אישית .

• הוסף לסימניות
כהנהלת נתיב נשמח לשתף קצת מידע:

בנתיב השקענו מאוד בשנים האחרונות בתחום סינון התמונות, והוא כיום מבוסס על מנוע AI מתקדם במיוחד.
המערכת פועלת בזמן אמת, מסננת ללא הגבלת כמות תמונות, ומחזירה תוצאות בתוך שבריר שנייה- מה שמאפשר חוויית עבודה חלקה גם לגרפיקאיות ומעצבים. בקרוב יעלה שדרוג נוסף באיכות ובמהירות.

בנוסף, אנו מפעילים פיילוט חדשני לסינון וידאו, שמבוסס אף הוא על מנוע AI ייעודי ומיועד במיוחד לסביבת עבודה מקצועית.

אחד היתרונות הבולטים של נתיב הוא התאמה אישית:
המערכת אינה אחידה לכולם, אלא מותאמת לפי הצורך.
אם יש סרטון הדרכה מקצועי או אתר עבודה מסוים, ניתן לבדוק פתיחה נקודתית עבור לקוח ספציפי - בלי שזה ייפתח אוטומטית לכלל המשתמשים.

גם סרטונים המוטמעים באתרים (embedded videos) נפתחים בדרך כלל בצורה חלקה, בזכות מנגנון הסינון של נתיב.

בשורה התחתונה - המטרה שלנו היא לאפשר עבודה מקצועית ונוחה, לצד שמירה קפדנית על רמת סינון גבוהה ובטוחה.

נשמח לעזור לך לבדוק התאמה אישית .
איך אתם עם כלי AI?
כל סרטון ביוטיוב מצריך בדיקה באופן פרטני או כשנפתח, נפתח לכולם?
יש הגבלת בקשות?

בואו תפרטו יותר, כי אני לאחר יאוש מנטפרי ואתרוג.

• הוסף לסימניות
אני עם נתיב הרבה שנים וגם מכירה את החברה מקרוב וממש מרוצה
הבינה בפוטושופ עובדת מצוין
השתמשתי גם במדג'רני ופריפיק- לרוב נפתח מצוין
בכללי- יש אופציה של תוסף תמונות לכרום שאם משו נחסם לדעתי סתם- אז אני שולחת לבדיקה- אני לא יודעת איך זה עובד מבחינת המערכת אבל אני מניחה שזה פשוט עובר לבדיקה חוזרת (לדעתי לא אנושית אלא רובוטית או משו, כי זה מיד מטופל) ואז מרעננים וזה נפתח אם זה נקי.
אני אוהבת את הכלי הזה. הוא נוח ומהיר

זה נורא תלוי מה הכי חשוב לך
כי בסוף, כל סינון הוא מגביל. וגם מוגבל... השאלה כמה יגביל ואיך.

לי חשוב בעיקר 2 דברים:
1. שהסינון יהיה עניני. בלי להתחיל "לחנך" אותי- (כמו למשל שחסמו בסינון אחר את חכמת נשים כי זה לא ראוי או משו בסגנון.) מבחינתי- אל תתערבו לי. נקי- תפתחו. לא נקי- תסגרו.
ונתיב מאה אחוז בזה.
2. שירות- אני אישית לא מתקשרת בכלל. יש את ההקלטת גלישה- כלי מטורף בעיני וגם מענה ממש מהיר. אם לא תקין שולחת עוד פעם הקלטה. לרוב- תקין. (אני גם מכירה מקרוב את הנפשות הפועלות. באמת מערך תמיכה מעולה +++)

היה שלב שחשבתי לעבור לנטפרי בגלל חברת האינטרנט שלא עבדה כל כך מוצלח עם נתיב
ראיתי את הכיון עוד בטלפון והעדפתי לעבור ספק אינטרנט ולהישאר בנתיב.

• הוסף לסימניות
איך אתם עם כלי AI?
כל סרטון ביוטיוב מצריך בדיקה באופן פרטני או כשנפתח, נפתח לכולם?
יש הגבלת בקשות?

בואו תפרטו יותר, כי אני לאחר יאוש מנטפרי ואתרוג.
לגבי כלי AI - בנתיב פתוחים לשימוש (לאחר סינון) כמה מהכלים המרכזיים בתחום, ביניהם GPT, Claude, Robibot, ו־OpenAI.
גם מחוללי תמונות מבוססי בינה מלאכותית כגון Freepik AI, Leonardo ו־Midjourney פתוחים לשימוש, כאשר כל התכנים עוברים סינון קפדני לפי מדיניות המערכת.
בנוסף, אנו מפעילים פיילוט ייחודי לסינון וידאו באמצעות מנוע AI, שמעניק מענה מתקדם גם לסרטונים באתרי יצירת מדיה דינמיים.

לגבי יוטיוב:
ישנו מאגר עצום של סרטונים נקיים שיכול להיות פתוח למי שמעוניין (ללא שינוי בתשלום).
מעבר לכך, סרטונים שמוטמעים באתרים נפתחים אוטומטית, כמובן בתנאי שהם נקיים.
אם רוצים לפתוח סרטונים אחרים, הבקשה נחשבת כבקשת אתר רגילה ומוגבלת ע"פ המסלול וכמות הרשיונות.
בקשה לפתיחת פלייליסט או ערוץ נחשבת לבקשה אחת, גם אם היא כוללת עשרות סרטונים או יותר.

נשמח אם תצטרפי לנתיב ותהני מסינון מתקדם, מהיר ומדויק, שמתאים באמת לסביבת עבודה מקצועית.

מס. הטלפון של משרדי נתיב: 03-6199199

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת