דרוש מידע גרפיקאית/עורכת וידאו חייבת דחוף את חכמתך! בקצרה ממש:]!

• הוסף לסימניות
שאלה שלי:
אני בשלבי למידת גרפיקה
למדתי אילוסטרייטור ועכשיו אני לומדת יסודות העיצוב, בינה וכו וגו
השאלה אם איזה תוכנה נוספת להמשיך:

פוטושופ
או
אינדזיין?

אני לא אלמד ממש בקרוב את שניהן אז משמעותי לי מה עדיף
כלומר עם איזה מהן אפשר "להסתדר בלי"?
אחרי שלמדתי יסודי לאונרדו מרגיש לי סזיפי לשבת ללמוד שלב שלב פוטושופ (עפ שבהמשך ברור שאלמד...)

• הוסף לסימניות
שאלה שלי:
אני בשלבי למידת גרפיקה

פוטושופ
או
אינדזיין?

אחרי שלמדתי יסודי לאונרדו מרגיש לי סזיפי לשבת ללמוד שלב שלב פוטושופ (עפ שבהמשך ברור שאלמד...)
זה תלוי במה את מתעסקת יותר,
באיזה סוג גרפיקות?

אני חושבת שהייתי הולכת על אינדיזיין
זו תוכנה סופר חשובה
ונצרכת להרבה דברים.

פוטושופ היא הרבה יותר לתמונות מאשר לגרפיקה..

בכל מקרה, תוכנות אדובי הן מקבילות פחות או יותר,
תנסי אפילו ללמוד בעצמך.. זה יחסית פשוט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאלה שלי:
אני בשלבי למידת גרפיקה

פוטושופ
או
אינדזיין?

תלוי מה את רוצה לעשות
אני באופן אישי למדתי בעבר אינדיזיין, לא משתמשת בה היום בכלל
פוטושופ לדעתי זה מאסט היום, בגלל הבינה! כל הדברים הקטנים שהבינה מפשלת.....
בא נגיד ככה, בתוצאה הסופית. מה שאפשר לעשות באינדיזיין, אפשר גם לעשות באילוס (קשה קשה עד בלתי אפשרי לעמד ספר באילוס. אבל התוצאה הסופית לרוב תהיה זהה....)
לעומת פוטושופ שאין שום תוכנה שתחליף את היכולות שלה.........

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל המגיבות!
אני עוד בשלבי למידה כך שאני לא באמת יודעת מה אני אעשה
אבל מה שכרגע בא לי זה יותר לוגואים, מודעות וכו.
עימוד לא ממש מושך אותי..

כך שהשאלה זה האם בעבודה היום יומית שלך-כמעצבת גרפית- את משתמשת יותר (חוץ מעימוד..) באינדזיין או באילוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה