גרפיקאי בלי מחשב?!?!

• הוסף לסימניות
כבר קראתי למניין שילוו את יציאת הנשמה של מחשבי הגוסס...

אמנם מחשבי יקירי כבר עבר מספר פעמים מוות קליני והתאושש, אך הפעם הוא נשאר קצת משותק, ומפאת שכדאיות השיקום מוטלת בספק, אני מחפשת לקנות מחשב (נייח כמובן) לגרפיקה, משהו טוב באמת, דמתקריא "תותח".

אמנם התפרסם כאן לפני עידן ועדנים על קבוצת רכישה למחשבים, והעניין עשה רושם מצויין, אך מה לעשות והמחיר היה גדול מממדי כיסי המצומק. (בסביבות ה-6000)

לפיכך, מחפשים אנו עכשיו לקנות מחשב לגרפיקה, שיהיה אמנם לא הכי תותח שעל פני כדור הארץ, אך עדיין יהיה סוס עבודה איתן ומסור לעבודות גרפיות.

ויען אשר עומד לפתחי כעת פרויקט גרפי דחוף ומחשבי מחוסר ההכרה אינו שש לשתף פעולה, אודה מאד מאד מאד לרחמנים בני רחמנים שיכולים לייעץ לי בדחיפות עצה נאמנה ולהאיר את עיני, היכן ניתן לקנות מחשב מעולה לגרפיקה, משהו בין 4000 ל-5000 רובל, סליחה - ש"ח.

וכן על מה אין להתפשר, ומהו המפרט הטוב ביותר שניתן להשיג במחיר דלעיל.

והעיקר, היכן לקנות?? נוטה ליבי לחשוב שניתן לתת יותר אמון בקניה אצל טכנאי פרטי שמישהו מכיר וממליץ (מי למען ה'? :confused:) ואילו בעלי סובר כי הכי בטוח לצאת לרחוב ולקנות מחשב באחת מרשתות המחשבים ואלקטרוניקה. והיה את אשר תמליצו, זה נראה ונקדש, וישוב השלום לשרור בבתי ישראל.;)

והממליץ הנאמן תבוא עליו הברכה!!!!!

• הוסף לסימניות
חבל שלא כתבת בארמית, מה זה ההתנסחות הזאת?;)

• הוסף לסימניות
דברו עם פופקו
הוא יצליח לסדר לכם מחשב תותח בהתאם לתקציבכם
ממש לא כדאי לסמוך על רשתות המחשבים

• הוסף לסימניות
ממליצה על שלמה גבאי - גשם מחשבים. מאד אמין ומחירים טובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;693850:
דברו עם פופקו
הוא יצליח לסדר לכם מחשב תותח בהתאם לתקציבכם
ממש לא כדאי לסמוך על רשתות המחשבים

מישהו השיג אצלו מחשב לגרפיקה + התקנת תוכנות בפחות מ-6000 ש"ח?

אין לו בפחות, ואני מחפשת משהו טוב, עד 5000.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על טכנאי מעולה שהוא בנה לי את המפרט ואני מרוצה עד הגג!
גולדהבר - 0506561920 (מקוה שהוא פנוי, הוא מאד מבוקש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;693971:

מחשב זה משהו אחד, ותוכנות זה משהו אחר.
ממתי מחיר התוכנות כלול במחיר המחשב? כשאתם קונים מקרר זה כולל המוצרים?

• הוסף לסימניות
ממליצה בכל לשון על הורביץ.קניתי אצלו מחשב לפני שנה + ובזמנו הוא עלי לי 6000, מסתבר, די ברור שמחשב כמו שלי עולה היום פחות ויכול להתאים לתקציב שלך.
050-4115115
תכנאי מצוין, עומד מאחרי העסקאות שלו, שווה כל פרוטה!!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ברויער:0504114495.
קניתי אצלו ואני מאד מרוצה!!!

• הוסף לסימניות
קניתי כבר פעמיים אצל מוזס מחשבים
מרוצה עד הגג!!!

• הוסף לסימניות
5000-6000 זה מחיר למחשב?!

גם אני שוקלת עכישו לקנות מחשב חדש,
ומרפרוף בפרוג היה נראה לי ש3500-4000 זה מחיר סביר החלט למחשב מצויין(לגרפיקה לא לעריכת וידאו).

אני טועה?
אנא זה דחוף לי.

• הוסף לסימניות
ומרפרוף בפרוג היה נראה לי ש3500-4000 זה מחיר סביר החלט למחשב מצויין(לגרפיקה לא לעריכת וידאו).
צודקת!
מברורים רבים שלי בנושא לאחרונה אפשר להגיע למחשב מעולה, עם תפריט מורכב באופן אישי לגרפיקה בלי עריכת וידאו/תלת מימד - בסביבות 3,500 ש"ח. (בלי מסך כמובן)
אגב, מומלץ לקנות אצל טכנאי מקצועי, תמיד יבין יותר מרשתות האלקטרוניקה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;693971:

אני קניתי ב 5000 אצל פופקו מחשב מעולה. ממליצה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;694366:
צודקת!
מברורים רבים שלי בנושא לאחרונה אפשר להגיע למחשב מעולה, עם תפריט מורכב באופן אישי לגרפיקה בלי עריכת וידאו/תלת מימד - בסביבות 3,500 ש"ח. (בלי מסך כמובן)
אגב, מומלץ לקנות אצל טכנאי מקצועי, תמיד יבין יותר מרשתות האלקטרוניקה..

באמת???

הלוואי!!!

היכן???

• הוסף לסימניות
המחשב שלי שקניתי שנה שעברה אצל מוזס כנ"ל, עלה בסביבות 3500 ואולי אפילו פחות - (מחשב בלבד ללא מסך) והוא טס לי!
מוזס הוא מעולה וכל הענקיים בירושלים עושים אצלו ולמרות זאת זה לא פוגם מהיחס והשירות גם אל הקטנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;694638:
המחשב שלי שקניתי שנה שעברה אצל מוזס כנ"ל, עלה בסביבות 3500 ואולי אפילו פחות - (מחשב בלבד ללא מסך) והוא טס לי!
מוזס הוא מעולה וכל הענקיים בירושלים עושים אצלו ולמרות זאת זה לא פוגם מהיחס והשירות גם אל הקטנים

מי זה מוזס?
איך מוצאים אותו?אני קניתי בכ4000 מחשב בהתאמה אישית קל.טכנאי אחד חבר...
יפסיד בתחרות מול צב חולה בדלקת פרקים..:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה