כללי גרפיקאי/ית ללוגו חסידי

• הוסף לסימניות
אני זקוק ללוגו עוצמתי, וברמה, עבור מרכז חסידי גדול במיוחד.
יש למישהו המלצות על גרפיקאי שמתמצא בדיוק בתחום הזה,
בכדי שאוכל למצות את העניין?

• הוסף לסימניות
נויבירט!

• הוסף לסימניות
אם שאיפתכם נוסקת לטופ -
סטודיו רימון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1832616:
אם שאיפתכם נוסקת לטופ -
סטודיו רימון.

אכן, זו שאיפתנו. לטופ שבטופ.

נשמח לקבל עוד המלצות בכדי להגיע בסיעתא דשמיא לאנשהוא

ורק בשביל ההבנה, מדובר בלוגו לחסידות המונה אלפי בתי אב, על כל מוסדותיה, ולכן אם כבר מיתוג מחדש -אז שיהיה כבר עד הסוף...

• הוסף לסימניות
אברומי נויבירט. חבר פה בפורום.
אם הוא מקבל הזמנות פרטיות.

הטופ שבטופ זה וקסברגר. אבל גם אצלו משלמים הטופ שבטופ.

יש גם את יוסי גולדברגר בארה"ב, שעושה הרבה לוגואים חסידיים
yossigee.com

• הוסף לסימניות
אם כבר הזכרת מיתוג מחדש, אז הנה נקודה למחשבה:

חסידויות גדולות ממש המונות אלפי משפחות (גור, בעלזא), לא מתהדרות בסמל מורכב ממלכתי ומפואר,
אלא מסתפקים במשהו וקטורי ופשוט המסמל משהו מסוים. אפילו אם לא וקטורי, אז לא מורכב ו"וקסברגרי".

דווקא חסידויות כמו קוידוינב וזלאטשוב, (בלי לזלזל) הם הם המשקיעים והממלכתיים...
ממש כמו חברות ענק מול עסקים קטנים.

יתכן גם שאתם אחד מה"וקטורים הפשוטים", שהחליטו ללכת על הכיוון המלכותי והמפואר יותר.

המון הצלחה בכל דרך שרק תבחרו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1832719:
אם כבר הזכרת מיתוג מחדש, אז הנה נקודה למחשבה:

חסידויות גדולות ממש המונות אלפי משפחות (גור, בעלזא), לא מתהדרות בסמל מורכב ממלכתי ומפואר,
אלא מסתפקים במשהו וקטורי ופשוט המסמל משהו מסוים. אפילו אם לא וקטורי, אז לא מורכב ו"וקסברגרי".

דווקא חסידויות כמו קוידוינב וזלאטשוב, (בלי לזלזל) הם הם המשקיעים והממלכתיים...
ממש כמו חברות ענק מול עסקים קטנים.

יתכן גם שאתם אחד מה"וקטורים הפשוטים", שהחליטו ללכת על הכיוון המלכותי והמפואר יותר.

המון הצלחה בכל דרך שרק תבחרו!
א. החסידויות הגדולות מתהדרות בלוגו מפואר - אך לא מודרני .
פשוט הם עשו זאת לפני שנים, והם התמתגו עם הסמל הישן, ןמפחדים להחליף..
אצלינו, זה לא קרה, ולכן אין לנו בעיה להמשיך.
יש לי כאן חלון הזדמנויות קטן וצר, ואני מוכרח להפיק ממנו את המירב. בעז"ה וברחמיו.

ב. ברור לך שהלוגואים המנצחים לא חייבים להיות מורכבים מעשרת אלמנטים וכתרים מרשימים. לא אכפת לי שהלוגו יהיה בויקטורי -אם הוא יתן לי את מה שאני רוצה להביע -וזו החכמה כאן!
ובכלל- אני ממש לא מתכון לייצר לוגו כשל קוזמיר ופרמישלאן(שוב, עם כל הכבוד..), כי בשביל לייצר כזה יש לי מספיק גרפיקאים בתוך החסידות.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על רימון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה