כללי גרפיקה או איור ספרים???

• הוסף לסימניות
אני כותבת בשם חברה שביקשה להתייעץ במומחי פרוג...
היא מתלבטת באיזה מסלול לבחור (כמובן שהיא הולכת ללמוד בפרוג...). מה יותר רווחי - גרפיקה או איור ספרים?
היא יותר נמשכת לאיור, וזה כנראה גם יותר הצד החזק שלה. אבל שמועות אומרות שזה פחות רווחי ואין הרבה עבודה. בטח לא לכל מי שלומדת, רק ל"חזקות" בתחום.
לעומת זאת, בגרפיקה יש ביקוש גם לעבודות קטנות פה ושם. זה לא רק פרוייקטים רציניים של איור ספר שלם וכו', מה שלא בטוח שיגיע....
תודה לכל העונים!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי מה שהיא טובה בו.
בכל מקצוע צריך את הטובות....

וגם כדי שתהנה מעצם הלימודים, ואח"כ מהעבודה - סיפוק וכו'

• הוסף לסימניות
גם באיור יש עבודות קטנות פה ושם, בכלל לא רק פרוייקטים רציניים של איור ספר שלם וכו'
לא מכירה מקרוב מידי את התחום של העיצוב הגרפי, אז תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושבת ששעת עבודה של איור שווה יותר משעת עבודה של גרפיקה, מבחינה כספית כמובן. אני צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;n4980898:
גם באיור יש עבודות קטנות פה ושם, בכלל לא רק פרוייקטים רציניים של איור ספר שלם וכו'
לא מכירה מקרוב מידי את התחום של העיצוב הגרפי, אז תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושבת ששעת עבודה של איור שווה יותר משעת עבודה של גרפיקה, מבחינה כספית כמובן. אני צודקת?

יכול להיות.
תלוי באיזו רמה של עיצוב גרפי...
אבל השאלה כמה שעות באמת יש בתחום הזה.
משום מה זה נראה לי יותר דליל... לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה