כללי גרפיקה ובניית אתרים - ??? - !!!

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
--- לא מצאתי כזה סקר קודם כאן בפורום, מתנצלת מראש אם קיים ---

לצורך עבודה חשובה שברצוני לעשות, חשוב לי לברר מספר נקודות בקרב ציבור הגרפיקאים/יות. אודה לכם מאוד אם תפנו מזמנכם לענות על השאלות הבאות (ניתן גם באישי):

1. שנות ניסיון במקצוע הגרפיקה
2. האם את/ה ממשיכה ללמוד עוד דברים חדשים מאז שסיימת את לימודי המקצוע הרשמיים?

3. האם את/ה עוסקת בעיצוב ובניית אתרים? אם כן, אשמח אם תפרט/י על איזה כלי / טכנולוגיה את/ה עובד/ת.
אם לא:

4. האם יכול לעניין אותך מקצוע בניית ועיצוב אתרים?
מכאן, למי שענה ״כן״ מיועדות השאלות הבאות:

5. כמה זמן את/ה חושב/ת שאמורים להימשך לימודים כאלה?
6. כמה כסף היית מקדישה ללימודים כאלה?
7. האם קל לך יותר ללמוד בקורס, בשיעורים פרטיים או מספר?
8. באיזו טכנולוגיה היית רוצה להתמקצע (אפשר לענות גם מבלי להכיר מדי, ואפשר לכלול כמה) : דרימוויבר, וורדפרס, דרופל, HTML5, javascript, CSS, ג׳ומלה, Flash, לא יודע/ת או לא משנה לי
9. אחרונה חביבה - כמה זמן את/ה חושב/ת שלוקח לבנות אתר (תחשב/י על אתר תדמית פשוט)?

תודה רבה רבה לכל מי שיענה :)
בע״ה פרטים יבואו בהמשך :p

• הוסף לסימניות
- אני 8 שנים מעצבת גרפית
- במהלך אותן שנים למדתי בכמה מקומות והייתי
בהרצאות מגוונות בנושאי עיצוב, טיפוגרפיה וכן עדכוני גרסאות של תוכנות
- כיום אני לומדת בניית אתרים מלכתחילה לא עניין אותי התחום אלא זה מאוד מבוקש בשוק וגם יותר רווחי
- אני חושבת שלימודים כאלה לא משנה כמה שנים תלמדי אלא כמה תתרגלי את השפה/תוכנה
- לבנות אתר אין זמן מדויק הכל תלוי בתוכן האתר וכמות המידע שהוא יכלול וכן באיזה דרך הוא נעשה בדרימוובר לוקח יותר זמן מוורדפרס...

• הוסף לסימניות
תודה רבה :)
אשמח אם תפרטי מה למדת בדיוק / עם מה את עובדת.

• הוסף לסימניות
אני כרגע לומדת html5 וcss בדרימוובר ובהמשך הקורס נלמד wordpress
גם עיצוב לאינטרנט למדנו ונלמד עוד בהמשך זה חשוב במיוחד למי שמגיע מעולם הפרינט ובכלל זה סוג עיצוב שונה.

• הוסף לסימניות
אופססס:rolleyes: אתם רציניים? הייתי בטוחה שתהיה יותר היענות ;)

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם תבני סקר בדרופוקס נראה לי, כמו שעשו פה בעבר, זה יהיה תועלתי יותר וגם יותר נוח לענות.
כי ככה זה נראה קצת מסורבל וארוך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1270077:
נראה לי שאם תבני סקר בדרופוקס נראה לי, כמו שעשו פה בעבר, זה יהיה תועלתי יותר וגם יותר נוח לענות.
כי ככה זה נראה קצת מסורבל וארוך...

אפילו בגימייל זה מאוד פשוט לעשות...

• הוסף לסימניות
תודה לכם! אני בהחלט אנסה :) כבר תקבלו קישור ;)

• הוסף לסימניות
הנה כאן הסקר

תודה מראש לאלו שמפנים מזמנם! :)

• הוסף לסימניות
הי תודה לכולם!
התשובות מגוונות ומפתיעות ;) (יש לכם גישה לתשובות נכון?)
צריך עוד כמה :eek:

• הוסף לסימניות
איך רואים את התשובות?

• הוסף לסימניות
אחרי שאת שולחת יש לך אפשרות לראות תשובות קודמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה