כללי גרפיקה לדיסק

• הוסף לסימניות
מי יכול לתת לי טווח של מחירים בעיצוב לדיסק (לאולפן) הלקוח רוצה רק על הדיסק, ללא עטיפה, אין לי מושג בזה, אשמח לקבל מושגים.
(מי שמציע, הייתי שמחה אם היה אומר לי כמה שנים הוא בתחום וכד' שאדע איך לעמוד את מחירי לעומתו)

• הוסף לסימניות
עבודה מלאה, ז"א דיסק+עטיפה+שירים
מחיר סטנדרטי 200$

רק דיסק? בלי עטיפה בכלל?
נראה לי 100$ זה מחיר טוב

• הוסף לסימניות
מדובר רק בדיסק, ז"א זה יהיה הדפסה על הדיסק בלבד, ויחולק ללקוחות בנילון (מדובר באולפן, שבעלת האולפן רוצה להביא ללקוחות את העבודה בצורה מכובדת ומרשימה)

• הוסף לסימניות
חבל חבל...
בארה"ב המוכשרים לוקחים בסביבות 2000$ לעבודה כזה.

• הוסף לסימניות
נראה לי ששוה לטוס... המחיר יכסה את הכרטיס...
בכל אופן תודה רבה (גם לדעת כמה אני מפסידה, זה ידע...)

• הוסף לסימניות
מזה???
2000$ ??
מ_הלוי תבדוק שוב בבקשה!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מדוע צריך לקחת על עטיפה לדיסק רק 200$ בעבודה כזו יש המון השקעה והמון שעות עבודה אני עיצבתי לא מעט עטיפות של דיסקים ולא היה דיסק פחות מ- 500$ למעט הראשונים ממש.
חברי וידידי אנו צריכים להעריך את שעות העבודה שלנו ולחשב כל דקת עבודה (וכן גם את הדקות הבודדות של התיקון הקטן במלל של השיר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;60540:
מזה???
2000$ ??
מ_הלוי תבדוק שוב בבקשה!

דברי נכונים,רק למוכשרים שבהם.
אבל המחיר השוה מתחיל 750$ ומעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;60540:
מזה???
2000$ ??
מ_הלוי תבדוק שוב בבקשה!

דברי נכונים,רק למוכשרים שבהם.
אבל המחיר השוה מתחיל 750$ ומעלה.

• הוסף לסימניות
טוב אני מעבירה את מקום מגורי לבלגיה.

נפתח משרד...:)

• הוסף לסימניות
מה נשמע לכולם אבל כמי שעובד בתחום תלוי מי המבקש את ההצעה
למשל אם תבדקו מחירים אצל חברות קטנות שעושות כמיות מזעריות למשל דיסק שדרן לפחות המחיר 40 שקל לגרפיקה פשוטה

לכמות של הוצאה לבר מצווה או שמחה דהינו כמות של 500 יחידות בלבד עם תמונות של החתן כלה משהוא עם שכבות ומושקע 130 שקלים

וליצור המוני אתם צודקים כמו זמרים ושאר ארגונים
(מנסיון בתחום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה