כללי גרפיקה - לימוד

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לך ללמודתוכנות אצל מישהיא פרטית.
ולבדוק אם יש לך אפשרות ללמוד רק שעורי עיצוב בסעור מוחות (כתבת שאת מירושלים)
ככה תדעי תוכנות טוב ומהר (!!!)
ומצד שני תקבלי גם כלים וכללים לעצב

• הוסף לסימניות
שלום לך,

(אני אומנית רב תחומית- חשוב לי הדגיש לך את הרקע שלי בשביל שתיקחי את ההמלצה שלי במחשבה תחילה! חשוב לי לעדכן אותך במידע חשוב; אינדיזיין זה תוכנה מפורטת חכמה ויש סדר מסוים ללמוד אותה, לא מומלץ ללמוד לבד בכלל, אלא- רק בקבוצה!!!! (סיעור מוחות מעולים בענין זה וברוב העניינים..)
אולי פוטושופ ואילוסטריטור ניתן בהחלט ללמוד בפרטי, קחי מישהי יסודית מאוד!

מניסיון- אינדיזיין חובה בקבוצה- קחי המלצה של אומן!!!)
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תוכנות זה (כמעט) שטויות- אם את באמת אחת שקולטת מהר בודאי שעדיף לך באופן פרטי.

אבל, אין קיצורי דרך בלימוד עיצוב צריך לעבור תהליכי הפנמה וכל מי שמזלזל בהם (ומזלזל גם בעוד כמה דברים...) מראה רק על הרמה שלו עצמו- הוא יהיה גרפקאי טוב+ ולא יותר מזה לעולם,
אני לא אומרת כאן שחייבים ללמוד עיצוב במכללה, אני אומרת כאן שעיצוב אורך זמן להפנים ולכן עדיף ללמוד במכללה שנותנת נושאים מסודרים ומטלות לאורך תקופה ארוכה מספיק שהעיצוב יכנס לך כבר לעצמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lhpeliyahu;1693286:
שלום לך,

הצלחות!

נשמע לי מוזר מאוד....
אינדיזיין היא אכן תוכנה חכמה מאוד, אבל מורה שמכיר אותה טוב ידע איך ללמד אותה נכון, לא רואה מה לימוד קבוצתי יעזור.
(חוץ מזה שהחוכמה שלה היא בעיקר בעימוד, ומי שלא חושב לעסוק בזה חבל לו להשקיע בה מדי הרבה זמן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lhpeliyahu;1693286:
שלום לך,

(אני אומנית רב תחומית- חשוב לי הדגיש לך את הרקע שלי בשביל שתיקחי את ההמלצה שלי במחשבה תחילה! חשוב לי לעדכן אותך במידע חשוב; אינדיזיין זה תוכנה מפורטת חכמה ויש סדר מסוים ללמוד אותה, לא מומלץ ללמוד לבד בכלל, אלא- רק בקבוצה!!!! (סיעור מוחות מעולים בענין זה וברוב העניינים..)
אולי פוטושופ ואילוסטריטור ניתן בהחלט ללמוד בפרטי, קחי מישהי יסודית מאוד!

הצלחות!

אני תמה על הקביעה הזו, התוכנות של אדובי הם קלות ללימוד עצמי, יש מדריכים טובים באתר שלהם, ויש את המכללה הורטואלית עם מורים טובים עם סבלנות שאפשר להגיע איתם רחוק, מי שיש לו כישרון ללימוד עצמי, חבל שישקיע זמן בלימוד התוכנות, יותר חשוב ללמוד עיצוב

• הוסף לסימניות
חבר'ה ללמוד עיצוב ללא תוכנות (לפחות בסיס) אין עניין..

• הוסף לסימניות
תוכנות אפשר ללמוד לבד
אפ' עם הספרים של מנטור.

הבעיה הרצינית היא העיצוב.

וכמו שכתבו מעליי.
תהליך ההפנמה הוא משמעותי
וכמובן הלימוד אצל מישהי שחזקה באמת.

לדוג' אצל שרביט (מאמינה שגם בפרוג)
המון פעמים אחרי כמה שיעורים פתאום קלטתי איך הכלל העיצובי נטמע במוח
ולא הבנתי איך לפני כמה שיעורים לא הסתכלתי בצורת חשיבה זו.

וזה תהליך חשוב ומרכזי. ביסוס החוש והראיה העיצובית.

• הוסף לסימניות
יש מתרגלת במכללת פרוג, הניק שלה הוא org (אם אני מדייק), הפורומים של מסלולי הגרפיקה בפרוג נעזרים בה, ולפי ההתרשמות שלי, זה יכול מאד להועיל ללימוד פרטי.

יש בפרוג גם את המרצה אריאל אלינסון, שהוא מרצה בחסד, ברמה גבוהה מאד, וידוע לי שהוא עושה גם שיעורים פרטיים בביתו וגם בבית התלמיד (באיזור המרכז), הניק שלו הוא אריאל אלינסון.

נ. ב. לא קראתי את כל התגובות כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1678274:
כי אני אחת שקולטת מהר ועשיתי כבר כמה עבודות לאנשים ולכן אין לי עצבים לשמוע הכל מהתחלה וללמוד עם כאלה שלא יודעות כלום...

לגבי העניין של לימוד כיתתי, זה לא רק העניין של ללמוד מהר או לאט, חווית לימוד כיתתית לעולם תקנה לך את החומר ברמה הרבה יותר גבוהה, ולא מצד "הבנת" החומר, אלא שבלימוד קבוצתי לומדים הרבה מאוד מהטעויות של האחרים, לדוגמא (בכל אופן אצלנו בפרוג) המרצה בכל שיעור מציג כמה עבודות של תלמידים ולומדים מזה הרבה בצורת עבודה נכונה, פתרון בעיות, פרקטיקה, וכו', מלבד זאת, כשאת עם קבוצה, זה מלווה אותך הלאה, בתור גרפיקאית יש לך קבוצה שצועדת איתך, וזה מחכים המון.

וגם שלימוד ממושך, מחייב לתרגל כל הזמן, ולהפנים את החומר חזק, ורק בשיעורים הראשונים מרגישים שיודעים הכי טוב, אח"כ רואים שיש אינסוף מה ללמוד...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם! אני מחפש מורה טוב באיזור מודיעין עילית ללימוד גרפיקה. אשמח להמלצה על מישהו טוב. הלמידה שאני מחפש זה בעיקר הכרה נכונה של הכלים. בברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה