כללי גרפיקה מדהימה

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה השתמשו בפרסום מימד בשביל עיצוב הפרסומות של נסטלה?
וכן באיזה תוכנה השתמשו בבולטון לעיצוב של נסטלה?

• הוסף לסימניות
סליחה בבולטון לא של נסטלה כמובן אלא של יוטבתה

• הוסף לסימניות
אני לא רואה מול עיני כרגע את הפרסומות

אבל מנסיוני, גם הפרסומות היפות ביותר עם ה'אפקטים' הכי מתוחכמים, נעשים בתוכנות שאנו עובדים עליהם + צילום מקצועי.

זה יותר תלוי במי יושב מול התוכנה...

• הוסף לסימניות
הגרפיקה של נסטלה מדהימה???????????
בדרך כלל פה בפורום לא מותחים ביקורת על מי שאיננו חבר פה, אבל אם כבר כתבת אז הגרפיקה שם היא ברמה של בסיסית בפוטושופ כשכל התפיסה העיצובית מלאה בשגיאות של מתחיל ממש.
אגב, למימד אף פעם לא היו הברקות גדולות בתחום העיצוב (גם בקריאטיב אבל זה נושא לפורום פרסום...)
בולטון ויטבתה ג"כ גריפקה ממוצעת א"כ היא אכן שובבה ונעימה לעין, אבל הקונספט פשוט איום ונורא! זה נראה שמחוסר רעיונות וברירה הם עשו מסע פרסום לצאת ידי חובה (וכסף)

• הוסף לסימניות
מישהו מוכן להעלות את המודעה שנוכל להווכח במו עיננו במה מדובר??

• הוסף לסימניות
אני מוחה בתוקף על אמרותיו של נקי כפיים. אין לי שום ענין לטובתם של מימד. ובכל מקרה גם אם הם המתחרים שלי/ שלך. אין חובה לקטול בצורה כזו את יצירתם. בפרט שנראה לי שהגרפיקה דוקא כן ברמה ואם תרשו לי לנחש אז הגרפיקה לא בוצעה בתוכנת פוטושופ או אילוסטריטור אלא בתכנה של תלת מימד!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את הפרסום של נסטלה אבל את הפרסום של בולטן עם השוקו לדעתי היא ממש מוצלחת ביותר פשוט וחזק.
אני מבין האנשים שאוהבים פרסום מתוחכם, אבל לפעמים הפשטות היא הפרסום הכי טוב

• הוסף לסימניות
הפרסום של שטראוס (יטבתה) הוא ציור של משאית ענקית מגיעה וכיתוב: "השוקו האמיתי מגיע"... כמה פשוט ככה קליט...

הגרפיקה שם...
זה לא נראה תלת מימד, זה נראה ברמה של הקליפארטים שצורפו עם קורל 6.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמודעה של השוקו חזקה והסלוגן "השוקו האמיתי מגיע" פשוט, ישיר ומשכנע!

גם אני שמתי לב שהמודעות של נסטלה מבוצעות ברמה לא גבוהה. ממש לא.

• הוסף לסימניות
הגרפיקה של נסטלה, לגלידה, אקסטרים קראנץ ועוד משהו שאני לא זוכר.
נראה דווקא כן תוכנת תלת מימד.

לדעתי: ההתחלה של הקמפיין, עשו גרפיקאים של יונילוור, והגרפיקאים של מימד בארץ גמרו את העבודה, ולכן חסר קצת הקשר בין הדברים.

למשל, הקרח: לדעתי הושקעה שם עבודה, לאו דוקא בתלת מימד, אבל זה נראה ככה.
אבל הגלידה למשל, שכאילו יוצא בהקרח, כבר לא אותו רמה.

• הוסף לסימניות
מרץ!
אינך צריכה למחות בתוקף...
כל אחד יכול לחוות דעתו גם אם היא שונה מדעת חבירו.
אין לי ב"ה שום תחרות עם מימד או בולטון וכל מה שכתבתי הוא אך ורק דעתי האישית כגרפיקאי.
בכל אופן כמוש כתבו פה לפני אכן כשהקמפיין התחיל חשבתי שזה סוג של עיצוב "רטרו" כאילו לא מעובד עד הסוף (לפעמים דברים כאלו יוצאים מוצלח) אבל עם התקדמות הקמפיין נוצר רושם ברור שזו פשוט עבודה ברמה נמוכה מאד.
אגב, גם את הלוגו "מהדרין" המדהים מימד עשו?
לגבי שוקו יטבתה- הבעיה היא לא בסלוגן שאמנם הוא אכן פשוט, אך זו פשטות שהייתי מגדיר כ"נבובה"- סוג של אמירה שמרוב שאנו רגילים לשמוע כמוה כל היום היא איננה נקלטת במח.
הבעיה בקמפיין הזה שהוא "חלול" ריק מתוכן אי אפשר למכור מוצר עם ההסבר המדהים "השוקו האמיתי מגיע", צריך לתת לצרכן איזו אמירה ממשית מדוע ולמה השוקו של יטבתה ולא שוקו מוקו. כנלע"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;34971:
הגרפיקה של נסטלה, לגלידה, אקסטרים קראנץ ועוד משהו שאני לא זוכר.
נראה דווקא כן תוכנת תלת מימד.

לדעתי: ההתחלה של הקמפיין, עשו גרפיקאים של יונילוור, והגרפיקאים של מימד בארץ גמרו את העבודה, ולכן חסר קצת הקשר בין הדברים.

למשל, הקרח: לדעתי הושקעה שם עבודה, לאו דוקא בתלת מימד, אבל זה נראה ככה.
אבל הגלידה למשל, שכאילו יוצא בהקרח, כבר לא אותו רמה.

זה נשמע לי הכי הגיוני, כי יש שם ממש שתי רמות שונות לגמרי של עבודה.

אגב, עם כל מה שאמרו פה על מימד, הם ממש השתפרו - לאורך תק' של כמה שנים.

• הוסף לסימניות
לא זכור לי אפילו קמפיין אחד שלהם שהיה בו איזה רעיון או הברקה מינמאלית.
הכל אצלם מרובע ובנאלי.
בעיקר כדאי לשים לב למוצרי סנו שחלקם שייכים למימד וחלקם לאפיקים ולראות את ההבדלים.

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שהם מעולים או מבריקים, רק אמרתי שהשתפרו מבחינת רמת הגרפיקה.
ואפיקים, זה באמת משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אולי שמישהו יעלה את זה לפורום שנראה?

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    83769.jpg
    KB 100.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לכל מי שהיה לו ספק שמימד עשה משהו בפרסום הזה חוץ מלשתול את הטקסט
מוטב שיכנס קצת להשתעשע ב http://www.lek.co.il/ ויוכח שלא את הקרח הם עשו וגם לא את הגלידות קראנץ וכו' (תסתכלו בצד שמאל למטה)
לדעתי אין פה שתי רמות של עבודה יש פה פשוט שתי סגנונות עבודה.
תהנו!!!

• הוסף לסימניות
לא היה לי ספק בזה.
רק לא רציתי לכתוב דברים שאין בהם צורך.
ולפעם הבא, עדיף לא לכתוב שמות של אנשים - כשהם לא מחברי הפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה