להשראה גרפיקה סטייל אמריקאי

• הוסף לסימניות
אם תרצו עוד רעיונות והשראות מהעיצובים האמריקאים אפשר גם להיכנס לאתר של המקומונים שם
מי שרוצה אוכל לשלוח קישור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק שם העיז המעצב 'להפיל' את כלי הכסף בסדרת פרסומות של הצורפים.

Screen Shot 2020-09-02 at 11.15.51 AM.jpg
Screen Shot 2020-09-02 at 11.38.30 AM.jpg
Screen Shot 2020-09-02 at 11.39.00 AM.jpg

• הוסף לסימניות
@גוון תודה על מה שהעלת...
תעלו עוד ....

• הוסף לסימניות
תודה. השראות אחד-אחד!

• הוסף לסימניות
ראיון עם אייזיק איידלס מ-MEDIA OTG / הפורמה

• הוסף לסימניות
ראיון עם אייזיק איידלס מ-MEDIA OTG / הפורמה
איזה קטע
גם אני רציתי להעלות קישור לזה-
הקדמת אותי....
זה ראיון מרתק! ממולץ לקרוא!

• הוסף לסימניות
מישהו העלה לכאן קישור לאתר הזה
ואני חיבת לומר שמאוד אהבתי!!!!
גם את האתר וגם את העבודות שלהן..
אם יש לכם עוד קישורים לאתרים כאלו
תעלו לכאן

• הוסף לסימניות
זה קלאסיקה בארה"ב.
אל תשכחו, המושגים שם קצת אחרים מאשר פה בארץ.

• הוסף לסימניות
זה קלאסיקה בארה"ב.
אל תשכחו, המושגים שם קצת אחרים מאשר פה בארץ.
כן זה ממש בולט
הסגנון עיצוב קצת יותר בועט ופחות שמרני מכאן
אבל זה הקטע המגניב!
ומגניב=אמריקאים לא ככה?
אני ממש אשמח אם גם בארץ יתחיל ללכת הסגנון הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה