כללי גרפיקית מחו"ל

• הוסף לסימניות
שלום.
אני גרפיקאית מחו"ל ורוצה להיכנס לקהל היעד הישראלי.
איך אני עושה את זה?
מה צריך לבדוק, ומהם השלבים לכניסה לשוק חדש?

תודה

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לך לבדל את עצמך בכך שאת מחו"ל, ויש לך יכולת עיצוב ושפה שונים. בכך לשלוח קו"ח למשרדי פרסום אם את רוצה, שם הרבה פעמים פונים לקהל יעד שהוא לא ישראלי, והשוני שלך יכול להיות רצוי.
או שתפרסמי את עצמך לקהל יעד שמתאים לך, יש הרבה חוצניקים בישראל, ויש הרבה ישראלים שרוצים לפרסם אצל החוצניקים בחו"ל או בארץ וישמחו שגרפיקאית כמוך תעבוד אצלהם(כמובן עם יכולת עיצוב מתאימה וכו)
לפרסם- את יכולה להעלות עבודות בפרוג, ואולי בעוד מקומות, בעצם לחפש איפה מתאים לפרסם את עצמך- מה שכל גרפיקאי/ת ישראלית בדר"כ עושה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לדעתי את לא צריכה לספר שאת מחו''ל
תפני לגלאטג'ובס שם מפרסמים מעסיקים ועובדים
תצייני את השפות שאת שולטת בהם
כך תוכלי לעשות עבודות לשלוח ולקבל במייל וכו'
תצטרכי למצוא פיתרון לגבי התשלום, אולי לפתוח איזה חשבון בנק בארץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה