עזרה גרפקאיות- מה קרה לאילוס שלי?

• הוסף לסימניות
1612477618489.png
פותחת קובץ וזה מה שמופיע עושה OK נהיה שחור ולבן משהו מפחיד
מה עושים??????????

• הוסף לסימניות
אין לך מספיק זיכרון
תנסי לסגור את התוכנה ולפתוח שוב את הקובץ (לכאורה יפתח לך שוב עם פסים שחורים)
אל דאגה זה רק תצוגה
תלכי לVIEW ושם תבחרי באופק השניה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך הרבה קבצים בשולחן עבודה זה מאד מכביד

• הוסף לסימניות
בקיצור לא עזר, עד שאני נכנסת לVIEW נסגרת התוכנה ככה על הפרצוף ההמום שלי

• הוסף לסימניות
באחד מהנסיונות הופיע עוד מודעה, מישהו מכיר מישהו נתקל?
1612478744000.png

• הוסף לסימניות
תסגרי כל תוכנה שפתוחה לך, כולל דפדפן, תיקיות - הכל.
כל אלו תופסים מנפח הזיכרון,
ואז תנסי לפתוח שוב את אילוסטרייטור, מקווה שהפעם יפתח.
כנראה מדובר בקובץ כבד מאוד וזיכרון העבודה במחשב שלך נמוך מידי.

• הוסף לסימניות
לא עוזר, איך יכול להיות שאני בעצמי עיצבתי את זה במחשב הזה ועבד מצוין עכשיו סגרתי ומנסה להדליק ונאדה... אפס.

• הוסף לסימניות
תרוקני מעט.
תעבירי חלק מהדברים במחשב שלך לאשפה או לכונן חיצוני. (מכונן C דווקא)

• הוסף לסימניות
תנסי לשמור את הקובץ תחת שם אחר ובמיקום שונה...

• הוסף לסימניות
לא עוזר, איך יכול להיות שאני בעצמי עיצבתי את זה במחשב הזה ועבד מצוין עכשיו סגרתי ומנסה להדליק ונאדה... אפס.
כמה טיפים למחשב מהיר:
לא להכביד עליו ולפתוח כמה תוכנות בבת אחת לסגור אחת ולפתוח שניה
להימנע מהרבה דפים פתוחים לדוגמא דפי כרום או סייר קבצים
תוכנה שעולה כסף עם מסלול חינמי וניסיון ל14 ימים בשם: ccleaner מנקה את המחשב ועושה אותו רענן
לא להגזים יש מחשבים שתוכנות מסוימים לא מתאימים לו
לא לשכוח לכבות את המחשב פעם ב
כמו שמישהו כתב פה לא להעמיס על השולחן עבודה
קליק ימני על שולחן עבודה והאפשרות ''רענן'' מועילה מדי פעם
מקווה שעזרתי :) :) :) (אם אפשר לשלוח תודה:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה