נכתב ע"י ort;904379:זה לא "טקסט-אנטר-טאב-טקסט?"
נכתב ע"י mig;904471:לא,
לדוג':
שם- טאב - משפחה - טאב - תאריך לידה - טאב - מספר זהות - מעבר שורה
ישראל | ישראלי | 21/11/72 | 0-1234567-8
ואני רוצה להחליף את כל הטאב הראשון ברווח כך שזה יראה באופן הזה:
שם - רווח במקום טאב - משפחה - טאב - תאריך לידה - טאב - מספר זהות - מעבר שורה
ישראל ישראלי | 21/11/72 | 0-123456This user does not have permission to use the HTML BB code.7-8קוד:
| = טאב.
(^\W+)(\t)
נכתב ע"י eliezer;904524:זה ימצא את הטאב הראשון בלבד:This user does not have permission to use the HTML BB code.
החליפי ב$1 ורווחקוד:(^\W+)(\t)
הערה, בע"פ איני זוכר אם טאב זה\t או ^t נסי גם וגם.
נכתב ע"י mig;904540:אפשר לקבל הסבר בשביל העתיד?
או שזה בקשה חצופה?![]()
נכתב ע"י eliezer;904524:זה ימצא את הטאב הראשון בלבד:This user does not have permission to use the HTML BB code.
החליפי ב$1 ורווחקוד:(^\W+)(\t)
הערה, בע"פ איני זוכר אם טאב זה\t או ^t נסי גם וגם.
נכתב ע"י mig;905106:זה לא עובד לי,
מה יכול להיות?
נכתב ע"י mig;905310:הוא מוצא רק שורות שבהם יש מילה אחת ואחריה טאב, אבל אני צריכה שימצא את כל המילים עד הטאב הראשון בשורה.
מה הפיתרון?
נכתב ע"י שלמה;905323:אליעזר
חיפוש תחילת פסקא,כל תו, חזרה הקצרה ביותר, עד הטאב.
קוד:^.*?
נכתב ע"י eliezer;905328:מ"מ למה לך לחפש אפס פעמים או יותר ולא פעם אחת או יותר?
(כמובן גם צריך לחלק לקבוצות, אך זה ברור)
נכתב ע"י שלמה;905339:אני לפעמים קצת "מרובע".
כשפותחת האשכול מביאה דוגמה למה שהיא צריכה, החיפוש הנ"ל עבד.
למה לחפש קצר או ארוך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים