כללי גרפ באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טבלאת שיחות נכנסות
א. אני רוצה מס' בצד כל התאים כיצד עושים זאת?
ב. מספרי הטלפון מופיעים ללא 0 בהתחלה כיצד אני מגדירה שרק בעמודה הספציפית הזו יוסיפו מלכתכילא 0
והאם יש אפשרות להוסיף מקף אמצעי מה טוב...

אה.. זה דחוףףףףףף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1829755:
יש לי טבלאת שיחות נכנסות
א. אני רוצה מס' בצד כל התאים כיצד עושים זאת?
ב. מספרי הטלפון מופיעים ללא 0 בהתחלה כיצד אני מגדירה שרק בעמודה הספציפית הזו יוסיפו מלכתכילא 0
והאם יש אפשרות להוסיף מקף אמצעי מה טוב...

אה.. זה דחוףףףףףף
א. מספור רץ בסגנון פסקה של הטקסט.
אם צריך בתא נפרד- יש לי סקריפט לזה.

ב. נסה ככה:
בחר כל העמודה וחפש בגרפ בבחירה בלבד: ^[1-9]
והחלף ב0$0
אני יוצא מההנחה שכל מספר בפסקה נפרדת

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת
מכיוון שהיה מדובר בקובץ אקסל עם יותר מ 16000 שורות אינדזיין לא הסכימה לתפקד:mad:
אז אני מנסה באקסל להסתדר
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1829939:
תודה על התשובה המפורטת
מכיוון שהיה מדובר בקובץ אקסל עם יותר מ 16000 שורות אינדזיין לא הסכימה לתפקד:mad:
אז אני מנסה באקסל להסתדר
תודה!

זה נשמע לי כמו משהו שעושים עם מיזוג דואר.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
אשמח לדעת להבא..
כי זה היה עבודת מפרכת כשלא מכירים את האקסל

• הוסף לסימניות
לא יודע מה ונתנו התכוון אבל יש פקודה באקסל שמצרפת 2 עמודות לעמודה אחת:
קודם כל את כל העמודה של המספרים (נקרא לה עמודה A) מגדירים כטקסט (כדי שהאפס המוביל לא יימחק), אח"כ בעמודה שמשמאלה (B) שמים 0 על כל העמודה. ובעמודה שמשמאלה (C) שמים את הפקודה הבאה:

קוד:
=(CONCATENATE (B1,A1)

אח"כ מותחים את זה על פני כל העמודה

• הוסף לסימניות
באקסל הסתדרתי כבר..
והרבה יותר פשוט
למספר פשוט מוסיפים עמודה שנהיית A כותבים בראשונה מס' 1 ואז גוררים כלפי מטה והכל מסתדר:)
בקשר להוספת0 ל מס' טלפון פשוט יוצרים פונקציה מותאמת אישיתצ000-0000000 והכל בא על מקומו בשלום:)
מעניין מה ונתנו הציע כי באקסל הטבלא היא בסיסית (הדפסתי לPDF ׂ ואין לי מדיי הרבה איך לעצב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה