כללי גרפ באינדזיין

• פותח הנושא AYR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להדגיש משפט ראשון בתחילת פיסקה שבא אחרי סוגריים (ראו מצורף), מישהו יודע מה הנוסחה באינדזיין?
יישר כח לעוזרים!

צפה בקובץ המצורף 295075

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 11.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
החיפוש שהבאת אברם, ימצא סוגר כזה ] בכל במקום במסמך, את הטקסט שלאחריו, עד הנקודה.
זה לא מה שפותח האשכול מבקש למצוא.

• הוסף לסימניות
כרגע אני לא מוצא אפשרות לחיפוש כזה בפעם אחת (בלי הסקריפט של אליעזר שמאפשר חיפוש בתוך חיפוש). אני מניח שזה אפשרי בב"א, צריך לחשוב קצת.
עכ"פ בכדי לעשות את זה בפעמיים:
קוד:
(^\[.+?\])(.+?\.)
ולהחליף ב:
$1@$2

ואז לחפש:
(@)(.+?\.)
ולהחליף ב$2

• הוסף לסימניות
בבקשה, בפעם אחת, אבל רק מ-CS6 ומעלה:

קוד:
^(\[.+?\] )\K(.+?\.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2083580:
בבקשה, בפעם אחת, אבל רק מ-CS6 ומעלה:

קוד:
^(\[.+?\] )\K(.+?\.)
לא ידעתי שיש חידושים בגרפ. אולי תבאר?

• הוסף לסימניות
ה- K\ נכנס ב-CS6. פירושו: חתוך (=cut=תתעלם) מי כל מה שמצאת עד כה.

זה כמו positive lookbehind, רק ששם אי אפשר להזין מספר תווים משתנה, ונראה לי שזו הייתה הבעיה של ונתנו.

ה-\K פותר את זה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם את של ונתנו וגם את של אריאל ושניהם עבדו מצויין, הבעיה הייתה במקומות שהיה סוגריים במשפט הראשון בפיסקה, שאז הגרפ הסתבך היות והיה לי סגנון תו על כל הסוגריים במסמך... (ראו מצורף)
בקיצור, לקח קצת זמן. אבל העיקר למדתי עוד נוסחה ברוך ה'.

"מכל מלמדיי השכלתי"
תודה לעוזרים

צפה בקובץ המצורף 296704

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 35.1 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה