כללי גרפ באינדי

• הוסף לסימניות
מה הנוסחא למחיקת שורה מיותרת לפני ואחרי כותרת משנה (שיש לה סגנון)

• הוסף לסימניות
לשורות המיותרות יש את אותו סגנון כמו הכותרות משנה?

• הוסף לסימניות
אז רק בפעמיים, או עם סקריפט של אליעזר.
ואיך בפעמיים? זה תלוי איך את רוצה שיהיה (תמיד אנטר ריק לפני ואחרי? תמיד בלי אנטרים? וכן הלאה)

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לחפש .+ עם הסגנון כותרת משנה ולהחליף ב^$0^
ואז לחפש אנטרים כפולים ו^ או ^ ואנטרים כפולים ולמחוק אותם.
אבל היות ואני לא יודע אם ברצונך להשאיר אנטר ריק, או למחוק את כל האנטרים, אחכה עם הנוסחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1481965:
בעיקרון זה לחפש .+ עם הסגנון כותרת משנה ולהחליף ב^$0^
ואז לחפש אנטרים כפולים ו^ או ^ ואנטרים כפולים ולמחוק אותם.
אבל היות ואני לא יודע אם ברצונך להשאיר אנטר ריק, או למחוק את כל האנטרים, אחכה עם הנוסחה.

למחוק את האנטר שלפני ואת האנטר שאחרי אותו סגנון.
אני לא מצליחה להבין את העיקרון הנ"ל. אבל אחכה לנוסחה.

• הוסף לסימניות
אחרי 12:30 בל"נ (או שאליעזר או מישהו אחר ירחם עליך :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1482104:
אחרי 12:30 בל"נ (או שאליעזר או מישהו אחר ירחם עליך :))

כותב בע"פ מקוהה שיהיה נכון
חפשי
^ *\r
החליפי ב$0$
כעת חפשי רק בסגנון של הכותרת משנה ^.+$
והחליפי ב
קוד:
@\r$0@

כעת חפשי
קוד:
(?s)^ *\$\@\r
והחליפי בכלום.
כעת חפשי\@^ *\r
והחליפי בכלום.

כל זה בע"פ אז בדקי קודם כמה פסקאות שזה בסדר ו וצא וגם לא משבש העיצוב.
אם לא יפעל חכי לונתנו10 שיתקן הדרוש תיקון...
אני אוכל לבקר שוב באתר רק מחר בע"ה.

• הוסף לסימניות
אחרי שהכל יצלח וימחק העודף.
חפשי בטקסט רגיל את הדולרים והשטרודלים והחליפי בכלום.
הם דאך אגב סתם סמלים. את יכולה להחליף במשהו אחר אן במקרה יש לך מיילים שעלולים להשתבש או משהו כזה

• הוסף לסימניות
חשבתי על משהו טיפה אחרת:
אחרי שעשית החיפוש הראשון שכתבתי למעלה, שהוסיף לך כאלו ^בהתחלה ובסוף הכותרות משנה^
חפשי:
קוד:
(?s)^(\s+)?\r+\^(.+?)\^
והחליפי ב$2

• הוסף לסימניות
אם זה לא עזר (לא של אליעזר, ולא שלי) תעדכני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה