נכתב ע"י שרה רבקה;1595273:את זה אני יודעת. לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב. אני צריכה לשים את הסימן בסוף כל חלק.
זה יוצא לפני הכותרת אבל היא כבר בעמוד הבא.
(כך זה ישים את הסימן בתחילת שורת הכותרת)
נכתב ע"י שרה רבקה;1595295:קודם כל תודה. דבר שני, מה אני ארויח, הוא פשוט יוסיף לי אנטר. אני צריכה את הסימן בעמוד לפני זה.
בוא נסביר את זה כך. אני מחפשת תחילת כותרת מסויימת אבל צריכה להדביק את הסימן בסוף העמ' הקודם לאותה כותרת. שם נגמר החלק.
נכתב ע"י איתי-;1595706:כמו שאליעזר כתב (ואז הסימן יהיה בתחילת הכותרת) ואח"כ לעשות חפש: סוף פסקה ואת הסימן, החלף: בסימן וסוף פסקה.
נכתב ע"י eliezer;1596022:לא מכיר חיפוש רק בהחלף:
~C עם העיצוב
~c בלי העיצוב
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1596050:לפי מה שכתבת הבנתי שיש לך טקסט עם יישור בלוק ורטיקל לתיבת הטקסט, ואת רוצה בסוף כל פרק להכניס אובייקט עם גלישה (טקסט ווארפ) ע"מ למנוע את היישור בלוק. לא כן?
בעבר ראיתי שיש לכך פתרונים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31073
אולי אליעזר או ונתנו יוכלו לתת לך לזה פתרון אחר יעיל.
רק סגנון אחד - טקסט רץ בלבד, ותמיד בסוף טקסט רץ יש כותרת?נכתב ע"י שרה רבקה;1595705:טקסט רץ. עם מיספור.
(?s)(.+)
$0~c
נכתב ע"י איתי-;1596112:תעשי את זה קודם עם תו כלשהו כמו % וכדו', אחרי שמיקמת את התו במקום (דהינו סוף פסקה שלפני כותרת) תעשי חפש % החלף בתוכן הלוח.
אין אפשרות של חיפוש, בפעם אחת, לפי סגנונות שונים.נכתב ע"י שרה רבקה;1596261:אם אני אוכל לעשות את זה עם תו כלשהו, באותה מידה אעשה עם התוכן בלוח.
אם אתה מתמצא בענין - אשמח לגרפ שמוצא סוף פיסקה לפני כותרת. אם לא, חבל. אני לא מחפשת הסברים למה שאני צריכה. אני מבינה את זה מצוין.
נכתב ע"י ונתנו10;1597237:אין אפשרות של חיפוש, בפעם אחת, לפי סגנונות שונים.
כמדומני שאליעזר בנה בעבר סקריפט מסויים, שעוד לא בדקתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים