כללי גרפ באינידזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה גרפ לשדה החיפוש: לשתול סימן מסוים בסוף חלק. בעצם, לפני כותרת עם סגנון מסויים. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1595030:
אני צריכה גרפ לשדה החיפוש: לשתול סימן מסוים בסוף חלק. בעצם, לפני כותרת עם סגנון מסויים. תודה.

חפשי ^. עםהעיצוב הרצוי
בהחלף הכניסי הסימן ואחריו $0

• הוסף לסימניות
את זה אני יודעת. לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב. אני צריכה לשים את הסימן בסוף כל חלק.
זה יוצא לפני הכותרת אבל היא כבר בעמוד הבא.
(כך זה ישים את הסימן בתחילת שורת הכותרת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1595273:
את זה אני יודעת. לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב. אני צריכה לשים את הסימן בסוף כל חלק.
זה יוצא לפני הכותרת אבל היא כבר בעמוד הבא.
(כך זה ישים את הסימן בתחילת שורת הכותרת)

אז החרי הסימן הרצוי תוסיפי \r

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה. דבר שני, מה אני ארויח, הוא פשוט יוסיף לי אנטר. אני צריכה את הסימן בעמוד לפני זה.
בוא נסביר את זה כך. אני מחפשת תחילת כותרת מסויימת אבל צריכה להדביק את הסימן בסוף העמ' הקודם לאותה כותרת. שם נגמר החלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1595295:
קודם כל תודה. דבר שני, מה אני ארויח, הוא פשוט יוסיף לי אנטר. אני צריכה את הסימן בעמוד לפני זה.
בוא נסביר את זה כך. אני מחפשת תחילת כותרת מסויימת אבל צריכה להדביק את הסימן בסוף העמ' הקודם לאותה כותרת. שם נגמר החלק.

מה יש בסוף הטקסט שלפני הכותרת? אנטר? טקסט? רווח? משהו אחר?

• הוסף לסימניות
כמו שאליעזר כתב (ואז הסימן יהיה בתחילת הכותרת) ואח"כ לעשות חפש: סוף פסקה ואת הסימן, החלף: בסימן וסוף פסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1595706:
כמו שאליעזר כתב (ואז הסימן יהיה בתחילת הכותרת) ואח"כ לעשות חפש: סוף פסקה ואת הסימן, החלף: בסימן וסוף פסקה.

הסימן - זה אוביקט שהעתקתי ללוח. בהחלף אפשר להדביק אותו. אבל איך אחפש אותו?

• הוסף לסימניות
אפשר לבחור אותו, ולחפש את מה שנמצא בלוח הזכרון.
(אבל לא הבנתי את הדו שיח, אז לא אתערב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1596006:
איך מחפשים את מה שנמצא בלוח?
לא מכיר חיפוש רק בהחלף:
~C עם העיצוב
~c בלי העיצוב

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתבת הבנתי שיש לך טקסט עם יישור בלוק ורטיקל לתיבת הטקסט, ואת רוצה בסוף כל פרק להכניס אובייקט עם גלישה (טקסט ווארפ) ע"מ למנוע את היישור בלוק. לא כן?

בעבר ראיתי שיש לכך פתרונים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31073

אולי אליעזר או ונתנו יוכלו לתת לך לזה פתרון אחר יעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1596050:
לפי מה שכתבת הבנתי שיש לך טקסט עם יישור בלוק ורטיקל לתיבת הטקסט, ואת רוצה בסוף כל פרק להכניס אובייקט עם גלישה (טקסט ווארפ) ע"מ למנוע את היישור בלוק. לא כן?

בעבר ראיתי שיש לכך פתרונים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31073

אולי אליעזר או ונתנו יוכלו לתת לך לזה פתרון אחר יעיל.

לא ממש לא.
פשוט, רוצה לשים עיטור בסוף כל פרק.

• הוסף לסימניות
תעשי את זה קודם עם תו כלשהו כמו % וכדו', אחרי שמיקמת את התו במקום (דהינו סוף פסקה שלפני כותרת) תעשי חפש % החלף בתוכן הלוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1595705:
טקסט רץ. עם מיספור.
רק סגנון אחד - טקסט רץ בלבד, ותמיד בסוף טקסט רץ יש כותרת?
במידה וכן אפשר לחפש, בסגנון טקסט רץ את זה:
קוד:
(?s)(.+)
ולהחליף ב:
קוד:
$0~c
כשכמובן יש בלוח הזכרון את העיטור הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1596112:
תעשי את זה קודם עם תו כלשהו כמו % וכדו', אחרי שמיקמת את התו במקום (דהינו סוף פסקה שלפני כותרת) תעשי חפש % החלף בתוכן הלוח.

אם אני אוכל לעשות את זה עם תו כלשהו, באותה מידה אעשה עם התוכן בלוח.
אם אתה מתמצא בענין - אשמח לגרפ שמוצא סוף פיסקה לפני כותרת. אם לא, חבל. אני לא מחפשת הסברים למה שאני צריכה. אני מבינה את זה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1596261:
אם אני אוכל לעשות את זה עם תו כלשהו, באותה מידה אעשה עם התוכן בלוח.
אם אתה מתמצא בענין - אשמח לגרפ שמוצא סוף פיסקה לפני כותרת. אם לא, חבל. אני לא מחפשת הסברים למה שאני צריכה. אני מבינה את זה מצוין.
אין אפשרות של חיפוש, בפעם אחת, לפי סגנונות שונים.
כמדומני שאליעזר בנה בעבר סקריפט מסויים, שעוד לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1597237:
אין אפשרות של חיפוש, בפעם אחת, לפי סגנונות שונים.
כמדומני שאליעזר בנה בעבר סקריפט מסויים, שעוד לא בדקתי.

זה לא חיפוש בפעם אחת לפי סגנונות שונים. זה חיפוש של מקום בשביל לשתול את הסימן. אם אוכל למצוא גרפ מתאים לזה - דיינו.

הקוד שכתבת לי מעולה. תודה רבה. (אומנם לא מתאים תמיד רק במקרה וזה סגנון טקסט רץ אחד. אבל חסך הרבה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה