כללי גרפ - מציאת תו אחרון בסגנון פסקה x

• הוסף לסימניות
האם אפשר לכתוב גרפ שימצא:
תו אחרון בסגנון פסקה x
שאחריו מגיע סגנון פסקה y?

לדוגמא:
יש לי פתיח עם סגנון פסקה ״פתיח״ שיש בו 4 פסקאות,
לאחריו מגיע סגנון פסקה ״טקסט״
אני רוצה לתת רווח גדול יותר רק בין הפסקה האחרונה בפתיח, לפסקה הראשונה בטקסט,

יש אפשרות כזו?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1963971:
האם אפשר לכתוב גרפ שימצא:
תו אחרון בסגנון פסקה x
שאחריו מגיע סגנון פסקה y?

לדוגמא:
יש לי פתיח עם סגנון פסקה ״פתיח״ שיש בו 4 פסקאות,
לאחריו מגיע סגנון פסקה ״טקסט״
אני רוצה לתת רווח גדול יותר רק בין הפסקה האחרונה בפתיח, לפסקה הראשונה בטקסט,

יש אפשרות כזו?

תודה!
הכי פשוט להשתמש בסקריפט של ר' אריאל וו שעולה כ150 שח. ושווה כל שקל.

מ"מ לענינך.
חפשי כל סוף פסקה בסגנון א. והשתילי אחריו סימן. טכעת חפשי כל תחילת פסקה בסגנון ב והשתילי לפני סימן.
כעת חפשי רק רצף של הסימן הראשון ואחריו השני והחילי סגנון פסקה עם רווח לפני.

• הוסף לסימניות
תודה!
זה רעיון נפלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה