כללי גרפ - סוגריים אחרונות בפסקה

• הוסף לסימניות
אני צריך לחפש את כל הסוגריים האחרונות בפסקה, כדי לשתול לפניהם איזה תו יישור או טאב, (מראה מקום שאמורים להיות מיושרים לשמאל) ניסיתי \(.+\)\.\r הבעיה שאם יש עוד סוגריים בפסקה זה בוחר את כל הספקה מהסוגריים הראשונות, מה הנוסחה הנכונה?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון והסוגריים נמצאות בסוף הפסקה ממש, אז החיפוש הוא כך:

\(.+?\)$

ואם יש נקודה אחריהם:
\(.+?\)\.$

• הוסף לסימניות
מה שקורה זה שאם אני מחפש את הסוגריים בלי סוף פסקה הוא מוצא כל סוגריים בנפרד, אבל כשאני מוסיף את הסימן של סוף פסקה הוא בוחר את כל מה שיש בפסקה מהסוגריים הראשונות,
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אתגר נחמד. וזמן אין :(

• הוסף לסימניות
מה סיבת הבעיה, לא הבנתי עדיין, אבל פתרון מסובך טיפה - יש.
קוד:
(\))([^)]+?)?(?=\r)
והחלף עם
קוד:
$1\t$2
יכניס טאב אחרי הסוגריים האחרונים בפסקה

• הוסף לסימניות
סליחה שלא עדכנתי וגרמתי לך לבזבז זמן, בסוף הסתדרתי, השתמשתי בנוסחה שכתבת כאן בתוספת \r ואינדיזיין הצליח למצוא את מה שצריך בלבד

• הוסף לסימניות
איפה זה 'כאן' (הקישור לא עובד לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1512514:
מה סיבת הבעיה, לא הבנתי עדיין, אבל פתרון מסובך טיפה - יש.
קוד:
(\))([^)]+?)?(?=\r)
והחלף עם
קוד:
$1\t$2
יכניס טאב אחרי הסוגריים האחרונים בפסקה
למה שאני עושה העתק דבק לחיפוש זה מתהפך? כפי שידוע לי שגרפ בתוך 'קוד' הוא לא מתבלגן...

• הוסף לסימניות
הוא לא אמור להתהפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה