כללי גרפ סטייל באינדי - כל הטקסט באנגלית ומידי פעם מילים בעברית

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת character style בגרפ סטייל שיהפוך לי את כל המילים שכתובות בעברית.
כרגע זה מופיע לי ככה.
צפה בקובץ המצורף 330780
יש קוד לאותיות עבריות באינדי?
בנוסף, האינדיזיין שלי לא מותקן על תמיכה בעברית כרגע וזה הופך לי את המילה, יש מה לעשות לזה?

העזרה שלכם תועיל לי מאד! תודה רבה! (אני ממש באמצע וזה תוקע אותי)

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 7.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יעוין כאן,
נראה שזה בשבילך ממש. זה פותר באופן נפלא ביותר את מלל בעברית כשהרוב אנגלית.

לגופו של גרפ זה פשוט:
[א-ת]
בלי שום דבר לפני ואחרי. זה מוצא כל אות עברית.
ונא לעדכן אם יש משהו חדש בענין זה.

• הוסף לסימניות
אבל למה סגנון GREP? האם הטקסט אמור לעבור המון שינויים? האם זה לפני עריכה? סגנונות GREP סתם מכבידים על אינדיזיין (ואז שואלים -- למה האינדיזיין שלי כל-כך איטי!).

תעשו חפש/החלף GREP פשוט אחת ולתמיד. אינדיזיין יאהב אתכם...

בנוסף, אין נוסחה הרמטית שתמצא את כל הבעיות שעלולות לצוץ, ולכן צריך לעבור אחד אחד ולבדוק שהכל תקין -- שזה בעצם תפקידו של המגיהה.

• הוסף לסימניות
לפעמים עדיף להתשמש בגרפ סטייל מכיון שככה אני יודע שהעיצוב "סגור" ככה שאם בא פתאום עוד חומר אני לא צריך לעבור עליו אחד אחד ולראות מה יש שם (מבחינת סוגרים, שפה אחרת וכו'), אבל בעבודות גדולות ובפרט בשימוש בבוק, זה באמת מאוד מכביד.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
לא ידעתי שגרפ סטייל מכביד.
היה נראה לי יותר קל ומהיר ליצור גרפ סטייל ואז לדעת שלא פספסתי שום דבר.
ננסה גרפ רגיל. תודה

• הוסף לסימניות
במקרה הזה לא צריך GREP STYLE ולא חיפוש והחלפה GREP אלא אפשר להשתמש ב COMPOSITE FONT שמאפשר למזג פונט עברי ופונט לועזי לפונט חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2370387:
במקרה הזה לא צריך GREP STYLE ולא חיפוש והחלפה GREP אלא אפשר להשתמש ב COMPOSITE FONT שמאפשר למזג פונט עברי ופונט לועזי לפונט חדש

מה זה?

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שכתבתי.
נמצא בתפריט TYPE

• הוסף לסימניות
לא רואה בTYPEכזו אפשרות.
איפה המיקום המדויק של זה? בתוך תפריט נסתר?

• הוסף לסימניות
איזה אינדיזיין יש לך

• הוסף לסימניות
תומך עברית?

• הוסף לסימניות
כרגע לא.
אני צריכה להתקין אותו מחדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד סיבה טובה להשתמש עם גרפ ולא ישר להעניק קרקטר סטייל, כדי שיהיה אפשרות להעניק 2 קרקטר סטיילים ויותר

• הוסף לסימניות
עוד בעיה...
הפכתי את האותיות לעברית בעזרת הגרפ.
רק אח"כ הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב על תמיכה בעברית.
שיניתי את הקרקטר סטייל של האותיות בעברית לשפה עברית, ניסיתי בכמה מקומות בחלון הקרקטר לסדר את זה, אבל לא הצלחתי והמילים הפוכות.
יש לזה פתרון?
צפה בקובץ המצורף 331813
תודה!

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 10 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה