כללי גרפ

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט שבו הטקסט שנמצא / בין לוכסנים / או (בסוגריים) יהיה בעיצוב שונה. ביצעתי זאת בעזרת גרפ סטייל, אולם הדרישה היא שהלוכסנים או הסוגריים עצמם לא יופיעו. איך עושים את זה?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדס3;1599904:
יש לי טקסט שבו הטקסט שנמצא / בין לוכסנים / או (בסוגריים) יהיה בעיצוב שונה. ביצעתי זאת בעזרת גרפ סטייל, אולם הדרישה היא שהלוכסנים או הסוגריים עצמם לא יופיעו. איך עושים את זה?

תודה

שימי את הלוכסן שלפני ככה
(ז<=/)
ואת שאחרי ככה:
(?=/)

לפני סןגרים חוץ מהנ"ל יש להוסיף הסימן הזה\ לפני כל סוגר. כדי שיזוהה כסוגרים ממש ולא קוד

• הוסף לסימניות
במקום לעשות את זה בגרפ סטייל (ששם אי אפשר להעלים את הנ"ל), לעשות את זה ע"י חפש והחלף.
אם מכניסים את הלוכסנים והסוגריים בקבוצה משלהם, אפשר בהחלפה להעלים את הקבוצה שלהם.
לדוגמה (\()(.+?)(\)) והחלף ב$2 יעלים את הסוגריים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להחליף בביטוי שכתבתי למה שכתב אביחיל והתוצאה היתה שחזר להיות כרגיל - ללא שינוי העיצוב.
ניסיתי לעשות חפש והחלף כמו שכתב "ונתנו", ושוב - זה העלים את הלוכסנים וגם את העיצוב.

מה לא הבנתי בדרך / האם אפשר לפרט יותר?
תודה

• הוסף לסימניות
כמובן, שאם אתה עובדת בשיטה שלי, אז בעת ההחלפה, את מגדירה את הסגנון תו הרצוי ל$2

• הוסף לסימניות
סליחה על הבקשה הנובעת מבורות (אני יודעת שאני חייבת ללמוד את הנושא הזה). האם אפשר להטריח אתכם להעלות צילום מסך של ההגדרות שאתם נותנים בחלון החיפוש? כנראה שאני מפספסת משהו בדרך.

• הוסף לסימניות
בבקשה.
בעיצוב של ההחלפה, לבחור בסגנון התו הרצוי.

קבצים מצורפים

• 6666.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יישר כח ענק! ותודה על פתיחת העיניים במה שנוגע לנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה