כללי גרשים -אילוסרטור

• הוסף לסימניות
בטח כבר שאלו את זה איפעם
איך מטפלים בגשיים באילוסרטור"

דחוף!

• הוסף לסימניות
תכנסי ל-file- document setup-type
ותסירי את ה-וי-המסומן-ותשכתבי מחדש

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 49 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה!
באינדזין זוכרת אך משום מה פה שכחתי
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
תודה לst28
אני כבר שוברת את הראש תקופה
ולא ידעתי איך מסתדרים עם זה,
תודה וכל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
אכן זה הפטנט אבל מה אפשר לעשות שלא יצטרכו לעשות את זה כל פעם כשפותחים את התוכנה מי את זה יפתור?

• הוסף לסימניות
לשנות את ההגדרות כנ"ל כאשר התוכנה פתוחה וריקה (אין חלונות פתוחים). לסגור את התוכנה. ההגדרה נקבעת כברירת מחדל. עכשיו אפשר שוב לפתוח.

• הוסף לסימניות
ובנושא זה עוד שאלה: אני רוצה להחליף את הגרשיים לגרשיים של פונט אחר, כי אני לא אוהב את הגרשיים של פונט מסוים. איך?

• הוסף לסימניות
הקפצה
או אולי לפתוח אשכול חדש?

• הוסף לסימניות
לעשות חיפוש והחלפה.

• הוסף לסימניות
באילוס'?! לא ראיתי שיש?!
אבל אח"כ, כשלוחצים על תיבת התקסט כבר א"י לראות איזה פונט זה, כי יש שניים,
אני רוצה להחליף בתוך הטקסט, לתמיד מעתה והלאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה