תנו לי ביקורת גשם☔, תפוזים... ובקיצור חורף בריא!

• הוסף לסימניות
גשום עליז 0533170218.jpg
גשום 0533170218.jpg
תפוזים 0533170218.jpg
תפוז 0533170218.jpg
IMG_3516 copy.jpg

ועוד כמה כי הייתי חייבת :D

IMG_3587- מעובד סופי copy.jpg
IMG_3617 copy.jpg
IMG_3733 copy.jpg
IMG_3788 - מעובד סופי copy.jpg

• הוסף לסימניות
וואו תמונות מדהימות
ילדים מתוקים!
והרבה גיוון! אהבתי ממש!
והחורף הזה בכלל עושה לי טוב...

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיותת
במיוחד הגשומות

• הוסף לסימניות
מרים תמונות מהממות!
איך השתדרגת אלופה~~

• הוסף לסימניות
יואו תאורה ועיבוד מהממים!
אוהבת את החורף, תמונות שעושות כיף :)

• הוסף לסימניות
הכתום הזה עשה לי טוב..
האחרונה מדהימה
אפשר לשאול איפה הלוקיישן של התמונות הראשונות?

• הוסף לסימניות
ישששש!!! חורף!!!!! איך אני אוהבת את התמונות עם המטריה והשלוליות!!!!!!!!!!! יששששששששששש!!!
והתמונות מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת!!!
אהבתי! אהבתי! אהבתי!
שלמות..

• הוסף לסימניות
תמונות חורפיות ומכניסות לאוירה.
העמדה של שתיהם מהממת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים מדהים!!
תמונות יפות כל כך, האלו בגשם ממש מכניסות לאווירה,
והסט של התפוזים כל כך רך ויפה בעין
אהבתי את הבד הזה מתחת הוא ממש מוסיף
תמונות חדות, בוקה רך וקסום וילדים מתוקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה