- הוסף לסימניות
הציור נעשה לפירסום של מרכז קורסים בתחומי האמנות, לציבור הלא חרדי
יצא לי סגנון לגמרי שונה...
אני אהבתי
צפה בקובץ המצורף 264867
יצא לי סגנון לגמרי שונה...
אני אהבתי
צפה בקובץ המצורף 264867
נכתב ע"י ronitg;1858613:
לדעתי דווקא לא, אם תכהי את הילדה היא תעלם, תבלע במטריה, ככה יש הבדל שנותן לה מקוםלדעתי אולי כדאי קצת להכהות את גוון הבגד שהילדה לובשת.
נכתב ע"י ChaviArt;1858750:לדעתי דווקא לא, אם תכהי את הילדה היא תעלם, תבלע במטריה, ככה יש הבדל שנותן לה מקום
נכתב ע"י בתיה G;1858677:סגנון ממש יפה!
לדעתי אולי כדאי קצת להכהות את גוון הבגד שהילדה לובשת. משהו כמו הכחול שעל המטריה מאחורי הראש שלה.
בהצלחה!
בחורף כולם צנועיםנכתב ע"י שומר;1858757:אם זה לציבור לא חרדי, היא לא דוסית מדי?
חלקם מברשות, חלקם שפריצים מוכנים בשיטות שילובנכתב ע"י levy;1858757:איך הצלחת להגיע לשפריצים האלה?
יש משהו בדבריך...נכתב ע"י בתיה G;1858757:אני חושבת גם שהכובע הזה הוא לא מספיק חורפי, זהו כובע יותר קייצי-אביבי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים