גשר קפלן + סיור

• הוסף לסימניות
הלינק תוקן....

(למה אי אפשר לערוך את ההודעה הראשונה?)

• הוסף לסימניות
האתר שלך הוא כמו בקבוק מיץ.:D
רק שאתה צריך לכתוב נא לנער לפני השימוש.:)
בלי כמה ריענונים הוא לא מראה את התמונה:cool:

• הוסף לסימניות
למה?
אצלי נפתח חלק

סיורים מדליקים אחד אחד!!!

• הוסף לסימניות
לי האתר עבד מצוין!
יופי של עבודות!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסיור,עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
פשוט יפה!
התמונה אפילו יותר טובה מהסיור!

יש קצת לכלוכים על החיישן / עדשה או שרק נדמה לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;609426:
פשוט יפה!
התמונה אפילו יותר טובה מהסיור!

יש קצת לכלוכים על החיישן / עדשה או שרק נדמה לי?

נראה יותר כמו פליירים.

• הוסף לסימניות
כמו תמיד התמונה יפה.
אם לא מדובר בסוד מקצועי, אולי תוכל בבקשה לגלות אחת ולתמיד איך אתה מצלם את התמונות באפקט זה
באיזה רוחב עדשה ומאיזה זווית וכו'
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
הפליירים מעט מציקים, האמת שאהבתי יותר את הסיור הקודם מהמקום (למרות שראיתי רק את התמונה הכוללת ולא את הסיור עצמו).

• הוסף לסימניות
התמונה נהדרת, עושה חשק לקנות אותה ממך לשימוש לעיצוב איזה עטיפה של דיסק או משהו.

• הוסף לסימניות
וואו איזה תמונה מדליקה אני משוגע על תמונות הכדור האלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה