כללי ג-ט פון אברהם

• הוסף לסימניות
מגנט למקרר.
בעיקרון הכיתוב יהיה ברוסית. בע"ה אעלה אותו שיהיה לי את הטקסט. אבל בכל מקרה בעברית יותר יפה...
עם הלמעלה אני די שלמה. (את הטיפו' עזבו, מיילא זה יהיה משהו אחר ברוסית) השאלה מה קורה למטה... לא התחברתי...
יש למשהו רעיון לשיפור?

שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
סליחה, משום מה לא עלה לי.

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    1.5 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה טוב
כדאי ליישר את הטקסט בצדדים

• הוסף לסימניות
נראה טוב
כדאי ליישר את הטקסט בצדדים

• הוסף לסימניות
אפשר עוד הערות והארות?
אני רוצה לשלוח להם א"ז היום...
תודה!

• הוסף לסימניות
מה את אומרת על הברקה?

..

קבצים מצורפים

• 33.jpg
    KB 200 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה! לא התחברתי להברקה... מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה נראה מצויין
בלי ההברקה,
אני חושבת שכדאי להבהיר קצת את הרקע, לתת לו גוון יותר כחול, אבל רק טיפה
תדגמי את הצבע הכהה ברקע ותבדקי, נראה לי שזה פשוט כהה מדי לדפוס (אלא אם כן זה צבע שמורכב משחור וכחול בלבד, אבל אם יש עוד ערוצים זה עלול להיסתם בדפוס)

• הוסף לסימניות
אולי לזיז טיפה את הכותרת לאמצע ולהוסיף לזה קצת עוד טיפה צבע שיחיה את זה

• הוסף לסימניות
לי מפריע שלא כתוב "גאט"

באופן כללי מאד יפה

• הוסף לסימניות
בחב"ד מקפידים לא לרשום את שם השם בשום שפה, כולל שפות לועזיות
וגם לא להגות זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;455742:
לדעתי זה נראה מצויין
בלי ההברקה,
אני חושבת שכדאי להבהיר קצת את הרקע, לתת לו גוון יותר כחול, אבל רק טיפה
תדגמי את הצבע הכהה ברקע ותבדקי, נראה לי שזה פשוט כהה מדי לדפוס (אלא אם כן זה צבע שמורכב משחור וכחול בלבד, אבל אם יש עוד ערוצים זה עלול להיסתם בדפוס)
תודה.
אבל זה בדיוק מה שאני לא יודעת... איך מסדרים שיצא בדפוס כמו במחשב.
יש לך גוון כחול כהה מומלץ אולי?
וחוץ מזה שמדפיסים את זה באוקרינה. אז לכי תדעי איזה מכונות יש להם שם...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה