ג"כ חו"ד....

• הוסף לסימניות
תאורת יום מהחלון...

קבצים מצורפים

• _MG_8770.JPG
    3.7 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הרקע השחור פה מקסים.
גם את העוגה הזו אתה הכנת?... ;)
תמונה מאד יפה!
בקטנה ממש: הריץ (הקצף) בעוגה שמאחורה יותר גדול מהעוגה שמקדימה. וההיא שמאחורה היא פרוסה יותר עבה... הייתי הופכת בינהם.

• הוסף לסימניות
הגרגיר הלבן ליד הצלוחית- זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
מתכון? :)

• הוסף לסימניות
תראה איך הקצפת משדרגת עוגת בסקויטים!

• הוסף לסימניות
בכללית יפה מאוד

אני הייתי זזה קצת שמאלה, לא יודעת מה נותן כאן הקרופ
אגב, על איזה המשטח זה?

• הוסף לסימניות
אוווווף!!! למה זה כופל לי הודעות?????:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;708781:
אוווווף!!! למה זה כופל לי הודעות?????:(
לדעתי, אם היית קורא/ת לעצמך: יונה יונה יונה,
התוצאה היתה שלוש הודעות כל פעם!
;)

• הוסף לסימניות
היי :)
החיתוך משמאל גורע לטעמי
הייתי מכניס את כל הצלוחית על חשבון המקום הריק מימין
(מה שאומר, לקחת את המצלמה שמאלה)
בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;708811:
לדעתי, אם היית קורא/ת לעצמך: יונה יונה יונה,
התוצאה היתה שלוש הודעות כל פעם!
;)

קרעת אותי לחלוטין.............:D:D:D:D:D:):D;):D:D

• הוסף לסימניות
רק חבל שעיגול הקצפת בעוגה הרחוקה יותר גדול יותר.

• הוסף לסימניות
תודה, למדתי, החכמתי.....
בכוונה שמתי את הפרוסה הגדולה יותר מאחור, זה היה נראה לי (ובעיקר לאשתי...[היא הכינה..]) יותר אסתתי, הפירור הקטן... לא היתה לי אפשרות למחוק.... לגבי החיתוך מימין.. הממ... אולי אם אהפוך את התמונה זה יהיה יותר טוב.....
בכל אופן תודה....

קבצים מצורפים

• _MG_8770.JPG
    3.7 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
העומק שדה בדרך כלל מתאים מאד בצילומי אוכל אבל כאן הוא גורע לטעמי. ובמיוחד שהחדות היא על המקום הקטן והפחות מגרה...
פתרון למפרע : אם היית מסובב את העוגה לאלכסון ( שמולך יהיה השפיץ..) היית מרוויח עומק שדה בשני הצדדים!!! ולא עוד אלא שבדרך כלל נותנים את הביס הראשון על השפיץ כך שהוא החלק הכי מהותי בתמונה..!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה