תנו לי ביקורת ג ע ג ו ע קטן : )

• הוסף לסימניות
וואו
טירוף של גיוון
בלוקיישנים
בעריכות
בסטיילניג השונה
שווהההה!

• הוסף לסימניות
בוקר מושלםם לכולם והכנות בכיף לשבת!
הטשטוש בשניה היה בשיגעון של רגע שהתפרעתי :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
אבל כל השאר זה האהבה של
יש לי צמצם 1.2 ומאד אוהבת את התוצאה (כמובן חוץ מהשניה שזה היה בהגזמה רק בעיבוד , ואני אישית עדיין מתחברת והעליתי אותה בכוונה לשמוע מה אתן אומרות ;) )
תודה על כל הפירגון מעבר !!!!!
האמת שהיה לי עוד המון מה להעלות אבל אולי נשאיר את זה לפעם אחרת ומי שרוצה לעקוב בסטטוסים שלי מוזמנת באהבה!
ועוד תמונה טריה מאתמול:p
3V1A0639.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות ברמות קשות!!!!!;)
תמשיכי לשתף

• הוסף לסימניות
את פשוט הזויה!!
יופי של תמונות
יופי של תפיסות וסטיילינג נדיר ויפיפה!
התמונה של כל הילדים בשדה- טירוף הדעת~~
אלופה אחת

• הוסף לסימניות
יאא
כל תמונה פוסטר

מדהיםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
וואו, תמר, עיבוד משגע!
והסט של הפרחים-סוףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה