דרוש מידע ג ר ב י ו נ י ם שלא נקרעות - יש חיה כזו??

• הוסף לסימניות
הבו המלצות לגרביונים שלא נקרעות, אם קים דבר כזה.
לפסח קנינו מלאי - היום לא נשאר ממנו זכר. הגרביונים ממש ממש התפוררו (מכבסת ב
מעלות. סביר, לא?)
גרביונים שעולות 14 שקל. יש סיבה לכזו שחיקה?

ואם כבר - מישהו יודע איזה גרביונים מוכרים במשנת יוסף? מומלצות? (יש שבוע הבא ב17 שקל ל2 גרביונים)

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מהגרביונים מאלי אקספרס

לינק:
https://he.aliexpress.com/item/-/32862113917.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45a74c4dX1pPDq

חיפשתי את הלינק שקניתי ממנו 10 זוגות בשנה שעברה (ועדיין נשארו ממנו גרביונים...) כבר לא קיים.
אז חיפשתי אחד אחר אבל לא שווה להזמין ממנו כמות גדולה כי המחיר קופץ. אז הזמנתי אחד ועוד אחד ...:rolleyes:.
הישראליות שפידבקו היו מרוצות וחבל שלא כולן כותבות באתר ביקרות זה עוזר מאד... בדר"כ מי שמשתפכת שם אני מיד מחפשת את דגל רוסיה:cool:)
אבל אלו גרביונים יותר זולים. אבל אין לי בהם נסיון. אבל כ"כ זול! שווה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין גרביונים שממש לא נקרעים
באופן יחסי - הבטרפליי מחזיקים יותר ועומדים יפה יותר (ביחס לממוי, וכמובן לעומת ANNY שבנוסף לחורים גם נוצרים צ'פים ונוזלות ממש)

• הוסף לסימניות
ממתינה בסבלנות להמצאת המוצר גרביון ח"פ :p
שיהיה בחבילה כמו מגבונים, כל יום נשלוף אחד ו-לפח...
בינתיים, הבנות שלי חוסכות לי כביסה, וכמעט כל יום במקום לזרוק את הגרביון לסל הכביסה הוא נשלח אחר כבוד לסל האשפה.

על החתום, אמא ל-4 בנות, שהתייאשה סופית.

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מהגרביונים מאלי אקספרס

לינק:
https://he.aliexpress.com/item/-/32862113917.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45a74c4dX1pPDq

חיפשתי את הלינק שקניתי ממנו 10 זוגות בשנה שעברה (ועדיין נשארו ממנו גרביונים...) כבר לא קיים.
אז חיפשתי אחד אחר אבל לא שווה להזמין ממנו כמות גדולה כי המחיר קופץ. אז הזמנתי אחד ועוד אחד ...:rolleyes:.
הישראליות שפידבקו היו מרוצות וחבל שלא כולן כותבות באתר ביקרות זה עוזר מאד... בדר"כ מי שמשתפכת שם אני מיד מחפשת את דגל רוסיה:cool:)
אבל אלו גרביונים יותר זולים. אבל אין לי בהם נסיון. אבל כ"כ זול! שווה.

• הוסף לסימניות
האמת... יש לי בת אחת שלובשת גרביונים, נקרע לה פעם ב... (סביר, כבר שלי נקרע יותר מהר... אני קורעת גרביונים בעיקר כשנתקלת בסקוטש או שגורבת עם טבעת, אבל הגרביים שלי יותר עדינות, לייקרה)
לרוב קניתי את שרייבר, 70 דנייר מחזיק כבר עונה שניה (בחורף שמתי לה בד"כ צמר), ה40 באמת נקרע אחרי שימוש רב.
אבל אולי זה תלוי ילדה? כי שלי עדינונה כזו.
מה קורע גרביונים? איפה נקרע? בברך, באצבעות או למעלה?

• הוסף לסימניות
אין גרביונים שממש לא נקרעים
על החתום, אמא ל-4 בנות, שהתייאשה סופית.
גרביון שלא נקרע יש רק כשהוא ארוז!
:eek::eek::eek::eek::eek:

תודה לכולם!!!

מישהי מכירה את הגרביונים שמוכרים במשנת יוסף? אם גרביון הוא כל כך ח"פ אולי עדיף מלכתחילה לקנות את ההכי בזול. לא?

• הוסף לסימניות
ערב פסח קניתי כמה סוגים במחירים של בין 12 ל15 (חוץ משל שבת...)

כולם אכזבו, לא משנה המחיר.
מה שכן - חברה מסוימת (לאו דוקא הזולה מבינהם) ממש התפוררה!!!
וזה אחרי שהמוכרת כמעט הבטיחה לי שהם מצוינות...
ודןןקא מזה קניתי 4 חתיכות :(

• הוסף לסימניות
מנסיון של השנה ושנה שעברה: משנת יוסף בדיוק כמו האחרים, נקרע לאחר כמה שבועות
לפחות זה טיפה יותר זול

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לקנות גרבי רגל שמחזיקות מעמד ומחזיקות?

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על הגרביונים אליזי (משהוא כזה) מוכרים את זה בצאכניות כגון: יש חסד. ואושר עד. המחיק שלהם 11 שקל ומחזיק די יפה, ולא מוציא ציפים
בהצלחה לכולנו:)

• הוסף לסימניות
מממ...
אני היחידה שמתקנת גרביונים?
מרגישה ענתיקה קמצנית.
גרביונים של שרייבר 40 או 70 דנייר. לרוב מחזיקים עונה עם תיקון אחד או שניים.
גרביונים מדוגמים לשבת, כל פעם חברה אחרת - מחזיקים כנ"ל.

• הוסף לסימניות
מממ...
מרגישה ענתיקה קמצנית.
גרביונים של שרייבר 40 או 70 דנייר. לרוב מחזיקים עונה עם תיקון אחד או שניים.
גרביונים מדוגמים לשבת, כל פעם חברה אחרת - מחזיקים כנ"ל.
את מדברת על כותנה, לא?
זה נשמע שכולן פה קונות ליקרה או רשת,

• הוסף לסימניות
חלק מהגרביונים מתפוררות עד כדי כך שאין מה לתפור בהם...

ותגלית חדשה: הייתי עכשיו בחנות גרבים. המוכרת טוענת שאת הגרביונים צריך לכבס ב60 מעלות ולייבש במייבש.
לטענתה במיוחד המדוגמות באזור הדוגמה החוט מאד חלש, וההתכוצות של ה60 מעלות + המייבש מחזק אותם.

לא מנסיון שלי (עדיין)...

• הוסף לסימניות
גם גרביוני כותנה, וגם גרביוני ליקרה.
הליקרה של שרייבר ראוי להיקרא ניילון ולא ליקרה. קצת נוזל, ולא נראה הכי טוב, אבל זה מה שהילדה מבקשת.
לא משתמשת בגרבי רשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה