שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
ריח אקוסטיק הוא הריח המושלם !
הייתי שמחה מאד לפנק את חמותי ( כבר קיבלה כמה כאלה ונהנית:)
חמותי נכה משותקת בחצי גוף ומנקה את הבית לפסח (כמעט) לבד!
מתחילה מידי אחרי החגים .. עכשיו כבר אוחזת במטבח
באמת אין כמוה:,)

• הוסף לסימניות
המפיץ הזה מגרה אותי ממש, בטוח שהוא גם מריח וואו במציאות
שמעתי מלא על הבשמים שלכם
אי אפשר להתרשם באתר מהריח אבל מהסטייל והיופי אפשר
אני ממש אשמח לפנק את אמא שלי לכבוד החג (:

1742231667204.png

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה השבוע ראיתי אותם למכירה בחנות וממש אהבתי
הריחות מעולים וממש טובים , במיוחד

Harmony​

וגם המחירים ממש הוגנים

מתכננת לפנק את הבחורה שלי :)

• הוסף לסימניות
כל בית ראוי לניחוח מושלם! - אז - נכנסתי לאתר, הכל נראה מלהיב - אשמח לפנק את עצמי ובני ביתי..

• הוסף לסימניות
וואו ריחות טובים זה אחד הדברים שעושים טוב לנשמה!
ארצה לפנק את בני ביתי וכן את ההורים שלי (זוכים בכמה :) )

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה להפתיע את אמא שלי היקרה שמגיע לה מכל הסיבות שבעולם ( ואם הייתי מפרטת כולם היו מסכימים פה אחד )

• הוסף לסימניות
את בעלי ואת הילדים שלי
טוב, טוב את עצמי.

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה להפתיע את בעלי ולפנק את עצמי..
תמיד מעריכה את הנשים שיודעות ללכת ולפרגן לעצמם דברים כאלה.. חלום ישן שלי שמחכה להתממש:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ערב ראש השנה שברתי את הקרסול
הייתי מושבתת עד ט"ו בשבט
מגיע לי להתפנק עם מתנה אישית לקראת פסח :)
הנה המתנה שבחרתי -

מפיץ ריח. Summer breeze.
250 מ"ל

• הוסף לסימניות
ה- rainbow מסקרן ממש!
לא ראיתי ריח כזה בשום מקום וכנראה אי אפשר לדמיין את הריח עד שמריחים:)
הייתי שמחה לפרגן לעצמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה