שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
הייתי רוצה לפנק את אחותי שמאוד נהנית מהדברים האלה ויש לי טונות של הכרת הטוב אליה...
אחלה מתנה לכבוד פסח!
וגם קצת לשדרג בריח נעים את הבית שלנו...
תודה!

1742319243589.png
לנו יש את זה ויש לי שכנה שתמיד שואלת מאיפה הריח אז אולי לפרגן לה יום אחד..

אין על המבשמים שלכם
בכל חדר בבית מומלץ לשים
וכיף לגוון עם מגוון הריחות המרעננות שלכם
תודות!

הריח: סימפוני
רוצה לתת לביה"כ של הקהילה שלנו שהוא ממוקם שצריך חצי קומה לרדת..
הוא מאד מאד מטופח אבל חנוק שם...(לדעתי)
זה זכות גדולה כי לומדים שם כמעט כל שעות היממה. (מהנץ ועד 2בלילה...)

הכי אהבתי את הריח הזה:

Summer breeze​

בחנות מתנות הוקסמתי מהריח...
מאוד אשמח לקבל ערכת מוצרים שלכם!
כבר שמעתי מכמה שאמרו לי שסופסוף יש מפיץ ריח שבאמת מפיץ ריח...
אני אשת אברך שתורתו אומנותו,
וכרגע בגלל גזירת המעונות, אין לי אפשרות לנצל את כושר ההשתכרות ולכן אני מצטמצמת עם מה שיש...
כך שמתנה כזאת הייתה תורמת הרבה לשמחת החג!
אם בגדים לא בטוח שיהיה, אז לפחות אווירה טובה;)

קבצים מצורפים

• 1742328695601.png
    1742328695601.png
    KB 840 · צפיות: 5
קניתי מתנה לחברה את הריח הזה והוקסמתי. בחנות התלבטתי נורא מה לקנות להכל היה ריח מדהים. שמתי לחברה פתק החלפה והיא לא החליפה, הוקסמה כמוני מהריח

אשמח לפנק את אמא שלי אני חושבת שמגיע לה מכל הסיבות שבעולם
אם ישאר אשמח גם לפנק את עצמי קצת...
צפה בקובץ המצורף מפיץ-ריח-250-מל-Sweet-spices (1).webp

הריח שבחרתי - Powerful (מניסיון, כל פעם כשמגיעים הביתה הריח שוב מלהיב וטובבב)
אשמח לפנק את סבא סבתא שלי, שתמיד מפנקים ודואגים לכולם!!!

אין לי מבשמים בבית אפילו שאני מאודדד אוהבת אבל, יקר לי העסק. אשמח להתפנק ולהשלים את האוריה

היי, גם אני משתמשת במפיצים של דאבוס במגוון ריחות לבית וקליניקה לטיפול רגשי, משרה ריח ואוירה נעימים במיוחד וגם מחזיק לאורך זמן (באופן יחסי לחברות אחרות). תודה על המוצרים המדהימים שלכם, ובהחלט שהייתי שמחה לקבל ולהשתמש, וגם להעניק לקרובים אלי, לאמי, חמותי, לאחות מסורה, שכנה טובה וחברה.
בעיקר אהבתי את summer breezze.
והייתי מנסה עכשיו מפיץ חשמלי.

קשה להריח דרך האתר אבל רוצה להתפנק עם ריח נעים שקיבל הרבה המלצות.

1742339299200.png

עוד לא יצא לי לנסות את המפיצי ריח שלכם אבל ממש מתחשק לי לנסות לפי כמויות התגובות החיוביות ..
הייתי שמחה לפנק את עצמי אני אחרי לידה או את אמא שלי שעוזרת לי המון ..

ריח טוב עושה לי חם ומפנק בלב!
מאוהבת במפיצי ריח שלכם וממש אשמח לזכות...
הכי אהבתי את :

Summer breeze

כל מי שנכנס אלי הביתה משתגע מהניחוחות, תודו שזה שווה עם דאבוס!

הכי הלהיב אותי הריח והצורה המהממת של :
1742370896277.png

והייתי רוצה מאודדד לפנק אתת אמא שלי במפיץ ריח לפסח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה