שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
Purple dream- יש לי את זה וזה פשוט נדיר!!
ריח חזק ונעים.

הייתי רוצה לפנק את עצמי עם עוד מפיצים שלכם.
אין כמו המפיצים של 'DAVOS'

מכורים לריחנים של דאבוס כרגע נהנים מסמיפוני, גם הצבע משדר סטייל והריח מושלם.
אחד הטובים שאני קונה למתנות כשצריכה משהו יוקרתי.
אשמח לפנק את עצמי בעוד מוצרים מפנקים.

הכי הכי אוהבת את הריח של symphony
ריח מדהים ומשכר,
הייתי שמחה לפנק את אחותי שילדה עכשיו שלישיה ונראה לי ממש ישמח אותה ריח טוב ופסטורלי בבית:)

גם אני וגם בעלי מכורים למפיצי ריח,
כבר ניסינו הרבה סוגים ודי התאכזבנו לגלות שהם לא מחזיקים מעמד,
אחותי מאד המליצה לנו על המפיצים של דאבוס,
ואשמח לפנק את בעלי במפיץ יוקרתי שלכם לקראת פסח

Exotic frozen נראה לי ניחוח שווההה
אבל מוכנה גם לכל האחרים😁....

הייתי מפנקת את כל בני הבית
על העבודה המשותפת בניקיונות לחג

אהבתי את זה

Harmony​

הייתי מפנקת את סבתא שלי
שהיא הסבתא רבא הכי מושלמת של הילדים שלי!!

הייתי שמחה להריח את הריחות כדי להכריע מה נראה לי הכי טעים....
אבל לפי השם הייתי בוחרת:

Exotic frozen​

והייתי מאוד רוצה לפנק את קירות ביתי במפיצים כאלו.
(לאמא ולחמות כבר יש אותם באורח קבוע, לא ברור למה הם לא חושבות לפנק אותי גם...)

הייתי ממש שמחה לפנק את עצמי בזה אחרי שקניתי למטפלת של הבת שלי את הריח השחור והוא מושלםם

RAINBOW ריח מושלם ובקבוק יפהפה
קנינו למורות למשלוח מנות
ונשמח להנות בעצמינו...

Rainbow
1742468188336.png

הייתי מאוד שמחה לפנק את הבית שלי בריח רענן ונעים לכבוד הפסח
מה שהכי נשמע לי זה סאמר בריז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה