שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
את עצמי ומשפחתי :)
הייתי שמחה לנסות הכל, האמת
נראה ממש טוב

דוקא הרבה ריחות קרצו לי שם.. במיוחד הסגול השקוף "הריח" לי ממש טוב!
אתמול חיתנתי את בתי בכורתי! ממש אשמח לפנק את הזוג הטרי.

קניתי לחברה את המפיץ החשמלי עם הטיפות בריח הנדיר Sweet spices
הייתי רוצה לפנק גם את עצמי במכשיר המדהים !!!
הריחות של דאבוס מדהימים ומשרים בבית אוירה מיוחדת!!

וואי אני מתרגשתתת
הייתי אצל דודים לפני הרבההה זמן נכנסתי לחדר והיה שם ריח מטורף, שאלתי מזה ואמרו לי דאבוס, מאז אני רק מחפשת איפה קונים את זה, כל חנות שנכנסתי שאלתי אם יש להם דאבוס, חשבתי שזה פשוט סוג של מפיץ, עכשיו אני רואה שזה הרבה יותר מזה וגם סופסוף איפה קונים וזה ממש ממש מרגש אותי
האמת שאני לא יודעת איזה ריח היה שם, באתר הכל נראה מגרה... אולי נזמין כמה סוגים לנסות....
וואי אני ממש ממש אשמח להתפנק על זה
אני זוכרת כמה טוב זה עשה לי!!!!

אני אחת כזו שאם אני מקבלת מתנה אני ישר חושבת מי ישמח בה יותר ממני
ברמה כזו שלפורים בעלי והבן שלי הגדול החביאו לי מתנה מסוימת שלא 'אדחף' אותה למישהו
אז התשובה שלי לא משנה אני אמצא כבר למי לתת את זה ובטוח בעלי יחליט שאנחנו חייבים את זה לעצמינו אחרי המעבר דירה בקרוב
קשה להחליט איזה סוג אבל אני מאד אוהבת צבע ירוק כנראה הייתי בוחרת בSweet spices5
ועוד משו הייתי רוצה לפנק את הצוות המדהים בגן של הבן שלי אספנו כסף השנה ו10 הורים לא השתתפו ולכן נתנו הרבה פחות ממה שרצינו. אז אם נזכה בעז"ה קודם כל נפנק אותן

אולי נארגן איזה קבוצת רכישה בביתר כי בא לי לנסות עם משלוח חינם

הייתי קונה לעצמי... Exotic frozen מדבר אלי.
אפשר להשיג את המוצרים רק באתר או שהם נמכרים גם בחנויות?

במקום העבודה שלי שמו את זה בכל מיני פינות, אשמח לשים במשרד שלי או של המנהלת לשם האווירה הנעימה והיוקרתית
1742498037844.png
שזה מביא
1742498037844.png

Summer breeze זה נראה לי טוב​

והייתי רוצה לפנק עם זה את גיסתי שמארחת אותנו בחגים

מבחינת ריח אני לא מכירה ויהיה טוב להכיר:)
והייתי רוצה לפנק את השויגער כלומר החמות שלי
כי היא ממש מבינה בזה ואובהת את זה,
אבל גם אשמח לעצמי.
דבר נוסף האתר שלכם מאד יפה---
בטוב טעם
הרבה הצלחה

קשה לבחור....
מבשמים נדירים שאין כמותם.
בסוף בחרתי ב PURPLE DREAM
והייתי שמחה ממש לפנק את המשפחתי האהובה ואת ביתי הקט:)

יוצאים לחירות עם ניחוחות מלאי השראה!

🔸 מה לעשות?
בקרו באתר שלנו וגלו את עולם הניחוחות המיוחד
חזרו לכאן וספרו לנו:
* איזה ריח הכי הלהיב אתכם ומדוע?
* או - את מי הייתם רוצים להפתיע עם מפיץ ריח מפנק?

🎁 ומה מקבלים?
3 משתתפות מאושרות יזכו כל אחת בערכת מוצרים יוקרתית
בשווי 1,000 ₪ שתהפוך את חג הפסח שלכן למרענן במיוחד!

⏰ ההגרלה מסתיימת ב-9.4.2025 י"ב ניסן

💫 כי כל בית ראוי לניחוח מושלם! 💫

צפה בקובץ המצורף 1923448צפה בקובץ המצורף 1923455
את אמא שלי :)
באמת מגיע לה

הורוד מושלם
מנסיון ...

ואשמח לפנק את סביבתי בכאלה ריחות טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה