שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
קודם כל העיצוב של האתר מהמם, וכבר משרה אוירה.....
הייתי שמחה לפנק את אמא שלי.
כל הריחות נראים מגרים ביותר, ולפי התגובות כאן בכלל...

קיבלתי מתנה -מפיץ ריח פרימיום. Harmony.

אני מבלה בחדר הרבה ולא הבנתי למה???
היום אני יודעת, הריח מחבר אותי
נהנית מאוד מכל רגע, ריח מיוחד מאוד!!!
שווה לנסות!!!מהמם!!!
מתחשק לי לפנק לפסח את ההורים ורופא הילדים...
וגם להוסיף לנו לשאר החדרים, זה נותן הרגשה מדהימה ונקיה!!!

1742506174474.png

בניתי חדר מתוק ומפנק מיוחד לאירוח.
מפיצי הריח האלו הם בדיוק מה שישלים לי את האווירה המפנקת אותה חשוב לי להעניק לאורחים.

לא רוצה להשמע אנוכית...
אבל הייתי מאוד שמחה לזכות בשביל הדירה החדשה שלנו שבעז"ה מקווים להכנס אליה בקרוב

הייתי רוצה לפנק את ההורים שלי
אהבתי את הריח של Sweet spices מעולה ומחזיק מעמד הרבה זמן!
כל השאר אני לא מכירה את הריח

זה נראה טובבבב
ואני אשמח לפנק את עצמי (יותר קל אחרים, יותר קשה לדאוג לעצמך)

ב1000 ש"ח אני יפנק גם אותי גם את אחותי
מפיצי ריח בליגה אחרת...1

הריח המושלם....
רציתי לפנק את אמא שלי על העבודה המטורפת לפסח כדי לארח את כולם מגיעה לה בהחלט פינוק... תודה!

נראה מפתה במיוחד
הייתי מפרגן את לבית שלנו, לקראת ההתחדשות הפסחית,
אם כי לכבד את מי שיארח אותנו בליל הסדר זו אפשרות לא רעה בכלל...

הריח השחור יוקרתי ומהמם!! ואני רוצה בהחלט לפנק את עצמי שזה כמובן אומר גם את בני הבית שלי...

קבלתי מתנה מבעלי לפני זמן רב את הריח Sweet spices ומאז davos נהפך למותג שלנו לכל הקשור לריחות באוירה נעימה.
כ"כ אהבתי שזה היה המשלוח מנות שלי בפורים למטפלות והגננות של הילדים ולאנשים נוספים שרצינו להוקיר במיוחד.
בהחלט נשמח מאד לזכות להנות ולהמשיך להפתיע אחרים עם המוצרים המעולים של davos.

אני קיבלתי מתנה לפורים את הריח הזה-
מפיץ ריח פרימיום. Rainbow- ריח מטורף!
מהרגע שהשתמשתי בו אני מאוד נהנית כי זה ריח עדין, ומתפשט בכל הבית.
(לא כמו האחרים שעשו לי סחרחורות וכאבי ראש)
-הייתי רוצה לפנק את בעלי - בשבוע הקרוב זה עשור לנישואין וגם יום הולדת לבעלי.

* חבל שהתמונות באתר חסומות בנטפרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה