שיתוף מקודם דאבוס - 🌸 תחרות הריחות המרגשת לחג הפסח! 🌸 שלש זוכות ב1000 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
אני רוצה לפנק אותי ואת בעלי לפסח ב..
1744200507345.png

מבחר מדהים!
יש לי מפיץ ריח אחד שקבלתי במתנה, שומרת אותו ומחכה לחדש לפסח,
אשמח לנסות גם את הריח הזה : Summer breeze
ובעצם הכל כ"כ מריח טוב, גם דרך המחשב....

רוצה לפנק את הבית שלי
לא יודעת מה לבחור, הכל נראה מושלם!
אולי זהב בשביל שיתאים לרהיטים...

וואהוו.. לא יודעת מאיפה להתחיל..
רק לראות שיש חברה שמוציאה ליין של ניחוחות חדשים וייחודיים, כבר מרגש ומסקרן אותי מאודדד!!!
אז ככה,
בזמן הקורונה יצא שחליתי 3 פעמים עם תסמינים קלים , לא הרגשתי בכללל שנדבקתי... ולמה??
כי במקום לא להריח כלום , חוש הריח שלי הלך והתחזק מיום ליום!!
ברמה כזאת שאני מריחה ממרחקים ובעוצמה של פי2 בערך מאדם ממוצע(כבר אמרו לי שאני צריכה לקבל פיצויים מביטוח לאומי🙃). ואז נוצר מצב של חוסר מסוגלות להיות בסביבה עם ריחות שלא נעימים לי או כאלה ש'חורשים' עליהם (קרי: מאסק, לבנדר, פצ'ולי וכו')
ואזזז מגיע ניחוח חדש 'שלא ציפיתי לו'... (גם אותו מולקולות הריח באפי צריכות לבחון😉)
אבל ברגע שהוא ריח ייחודי ומרענן, זה עושה לי כל כך טוב שא"א לתאר זאת במילים!!
ולכן הייתי רוצה לפנק את עצמי ואת כל משפחתי שמכילים אותי אבל גם סובלים ...(כל פעם אני זורקת לפח מפיץ אחר ומבטיחה לקנות ריח חדש...🙈)
מסקרן אותי מאוד הניחוח RAINBOW נשמע שהוא עדין ומרענן..

אגב, כדי שנוכל להריח דרך האתר...
הייתי ממליצה לכתוב תיאור על כל ניחוח, ובעיקר על האופי שלו, כדי שיהיה אפשר להבין את התחושה הכללית שהוא נותן (מרגיע, אנרגטי וכו'..)

1744202072121.png

יוצאים לחירות עם ניחוחות מלאי השראה!

🔸 מה לעשות?
בקרו באתר שלנו וגלו את עולם הניחוחות המיוחד
חזרו לכאן וספרו לנו:
* איזה ריח הכי הלהיב אתכם ומדוע?
* או - את מי הייתם רוצים להפתיע עם מפיץ ריח מפנק?

🎁 ומה מקבלים?
3 משתתפות מאושרות יזכו כל אחת בערכת מוצרים יוקרתית
בשווי 1,000 ₪ שתהפוך את חג הפסח שלכן למרענן במיוחד!

⏰ ההגרלה מסתיימת ב-9.4.2025 י"ב ניסן

💫 כי כל בית ראוי לניחוח מושלם! 💫

צפה בקובץ המצורף 1923448צפה בקובץ המצורף 1923455

הייתי מפנקת את המשפחה והילדים
בניחוחות ארומטיים מפנקים של דאווס....

אני הייתי שמחה מאד לםנק את אמא שלי שמארחת אותנו כל החג.
היא מכורה למוצרים שלכם​

מקווה שזה לא בהצתה מידי מאוחרת....
אמא שלי שברה את הרגל ככה בתוך הנקיונות
וזה מאוד קשה לה במיוחד שהיא אשה מאוד בלאבוסטע ומארחת כל החג....
כך שממש הייתי שמחה לשמח ולפנק אותה( ואולי הריחות הטובים גם יעזרו לה להתרפא יותר מהר )

נראה ממש מגרה!
רוצה לזכות באחד מהם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה