כללי דאבל לבית טבע - עם כל החושים!...

• הוסף לסימניות
עומס יתר.

• הוסף לסימניות
זה כבר קשור ללקוח... :rolleyes:

אני הייתי שמחה לשמוע האם הצלחתי להתמודד היטב עם העומס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;633011:

אם הרקע יהיה יותר בהיר אז אולי זה פחות יורגש,
אבל כרגע קשה להעין להתרכז בעיקר

• הוסף לסימניות
מה זה 'במחירים מתחת לדרך הטבע'?

• הוסף לסימניות
יפה!
הסתדרת טוב עם כל הפרטים שיש להכניס. אם המודעה קטנה זה יופי! אבל כתבת "דאבל"- האם זה מתפרש על שני עמודים?
אם כן- אז בוודאי שתוכלי להקטין את הכתב מעט. זה יוריד לך המון מהעומס! במיוחד להקטין את שם החנות. זה תופס כמעט רבע עמוד...

התמונות- נחמד שהם בצורת עלה, רק מפריע הפס באמצע של העלה. לדעתי כדאי לפשט את העלה ולוותר על הפס.

לרקע הירוק הייתי נותנת מעט טשטוש או להבהיר מעט. זה "יאיר" את המודעה

• הוסף לסימניות
אהבתי את העיצוב. מפריע לי קצת הצבע החום והגודל של הלוגו.

• הוסף לסימניות
התמודדת בהצלחה רבה !!!....רק ניראלי שכדאי לשנות את הצבע החום הוא אפרורי משו...

• הוסף לסימניות
יפה
את הצבעים תחיי קצת שהירוק יתקרב יותר לצבע ירוק תפוח, כי כרגע הוא קצת 'עכור'
וכן את החום תכהי יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;633011:

כשיש עומס טקסט, עדיף שהעיצוב לא יוסיף עומס אלא יהיה כמה שיותר נקי.
לא מוצדק להשתמש בכל כך הרבה סוגי פונטים. - תבחרי 1-2 + 1 בכתב יד.
רקע יותר שקט. אולי במקום סטרוק לאותיות לעשות רקע מלבני או צורת העלים - הסטרוק סביב האותיות מוסיף עומס.

האם הצבעים של שם החנות הם צבעי הלוגו הקבוע שלהם?

• הוסף לסימניות
הקונספט של 5 החושים נחמד מאוד אך לא ממוצה.

הייתי משנה את הרקע הירוק למשהו הרבה יותר סולידי ונקי, כרגע הוא משתלט ומקשה מאוד על ההתמצאות במודעה.
לגבי עודף הפונטים העירו לך כבר.

• הוסף לסימניות
לגבי הצבעים והרקע של המערבולת, אין לי הרבה מה לעשות - הלקוח די ברור בדרישה שלו.

לגבי הפונטים - אני לא יודעת מה התנפלתם עלי... :rolleyes:
אם תשימו לב - הגל החום כולו עם הלוגו ופרטי החנות הוא קבוע וא"א לשנות בו לא פונטים ולא צבעים.
מעבר לזה כל המודעה מכילה שני פונטים בלבד!

לגבי שאר ההערות על גודל הכתב, הסטרוק שמפריע ושינויי גווני החום והירוק, לקחתי לתשומת לבי.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;633235:
לגבי הפונטים - אני לא יודעת מה התנפלתם עלי... :rolleyes:
אם תשימו לב - הגל החום כולו עם הלוגו ופרטי החנות הוא קבוע וא"א לשנות בו לא פונטים ולא צבעים.
מעבר לזה כל המודעה מכילה שני פונטים בלבד!

!

חלילה לא מתנפלים... רק מעירים כדי לשפר!:)

כשאת מעלה לחוות דעת אי אפשר לנחש לבד שכל הגל החום לא ניתן לשינוי. הוא בלבד מכיל 5 פונטים.:)

• הוסף לסימניות
עמוס מידי.
הייתי עושה רקע חלק למעלה במקום המערבולת, זה מעמיס עוד יותר מתחת לטקסט
הרעיון של העלים עם התמונות יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה