מידע שימושי דאודורנט שלא מאכזב, יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
אחרי שהרבה פרסומים וחברות מבטיחים לנו דאורדורנט שלא מאכזב, גיליתי שכולם מאכזבים.
שנה שעברה השתמשתי בדאורדורנט של סמל קייר - גלגול של סיבלין (נטול ריח, שעמיד לכמה ימים)
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה היום, ואם זה עוד קיים?
זה היה בבתים, ובכמה בתי מרקחת.

ואגב, ממליצה לכם על סודה לשתיה, הדאודורנט הכי יעיל בינתיים, מאז הסמל קייר.
אבל לא כ"כ נוח לשימוש

• הוסף לסימניות
יש את ה"קוסמטיקה הירושלמית" - אני מכירה את הסניף בב"ב ברח' נחמיה
והיא מוכרת שפופרות קטנות,- דאורדורנט נטול ריח,

פשוט פלאים!!!

• הוסף לסימניות
היא מוכרת את הסמל-קייר המדובר?

• הוסף לסימניות
יש, אבל לא בארץ...
soft & dry - אין עליו! יש בקנדה וארה"ב ואולי בעוד מקומות.
כל פעם שיש תקופה שכבר נגמר לי ועדיין אין מישהו שיביא לי, אני מזדעזעת מחדש מהאיכות של הדאודורנטים הכי נחשבים פה.
ואיך שהם הורסים את החולצות!!!

את יכולה לפרט איך את משתמשת בסודה לשתיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה נוגט;n5019324:
יש, אבל לא בארץ...
soft & dry - אין עליו! יש בקנדה וארה"ב ואולי בעוד מקומות.
כל פעם שיש תקופה שכבר נגמר לי ועדיין אין מישהו שיביא לי, אני מזדעזעת מחדש מהאיכות של הדאודורנטים הכי נחשבים פה.
ואיך שהם הורסים את החולצות!!!

את יכולה לפרט איך את משתמשת בסודה לשתיה?

עדיף שלא תדעי, זה מסובך לגמרי עם הסודה לשתיה...
לכן מאוד אהבתי את הסמל קייר, זה אגב מגיע מאירופה.
שיווקו את זה פה תקופה, ואז זה נעלם לי.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי לגבי הסמל-קייר - הם חזרו לשווק את זה בארץ, יש לי את הטלפון של השיווק הישיר שלהם, 03-5788-448
גם אנחנו במשפחה אוהדים גדולים שלו. הכי יעיל מכל מה שניסינו... (וגם נטול ריח שזה מתאים לגברים.;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;n5019458:
מה שידוע לי לגבי הסמל-קייר - הם חזרו לשווק את זה בארץ, יש לי את הטלפון של השיווק הישיר שלהם, 03-5788-448
גם אנחנו במשפחה אוהדים גדולים שלו. הכי יעיל מכל מה שניסינו... (וגם נטול ריח שזה מתאים לגברים.;))

וואו, תודה!!
חיפשתי את הטלפון שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;n5019336:
זהירות מסודה לשתיה!
יכול לגרום נזק לעור

למה? איזה נזק זה יכול לגרום?

• הוסף לסימניות
למי שמתעניין בדאורדורנט שלא מאכזב ויש אותו בארץ- nivea - ניוואה - הספריי. יש אותו בסופר פארם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולפג' solfege;n5019532:
למי שמתעניין בדאורדורנט שלא מאכזב ויש אותו בארץ- nivea - ניוואה - הספריי. יש אותו בסופר פארם.

אני הייתי אלרגית לרול און שלהם... התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
האם כל הדאודורנטים שלא מאכזבים לא סותמים את הנקבוביות?
גם אני בחיפושים נואשים
האם יודעים להגיד איך הם מבחינה בריאותית?

• הוסף לסימניות
דאודורנט לכמה ימים?
כלומר, תחליף למקלחת? :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך ה;n5019676:
האם כל הדאודורנטים שלא מאכזבים לא סותמים את הנקבוביות?
גם אני בחיפושים נואשים
האם יודעים להגיד איך הם מבחינה בריאותית?

המשחה לא מונעת זיעה, היא מונעת ריח . (

היום, 13:47
דאודורנט לכמה ימים?
כלומר, תחליף למקלחת?
:eek::eek:

חחחח... אפשר להתקלח, זה לא מפריע למשחה:p

עובד על

• הוסף לסימניות
אני משתמשת רק בדאודורנט של -FOREVER סטיק נטול ריח והכי חשוב, לא סותם את הנקבוביות אלא מונע ריח
(ומאז שהתחלתי שום דאודורנט אחר לא עוזר לי...)

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם פוראבר - זה היה מצוין בחורף...
בקיץ לא כ"כ...:(

• הוסף לסימניות
לנשים- ספידסטיק (אגב, מה עושים כשבנות משפחה לא מודעות לזה וזה ממש לא נעים?)
לגברים- ג'ילט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה