מידע שימושי דאודורנט....

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה השימוש בדאודורנט הפך בעבורי מנכס לנטל, המלווה מטרד בשל הרגשה תמידית של חוסר נוחות, אבל גם אי אפשר בלעדיו בייחוד בבני ברק החמה והלחה. בשלב מסויים נזכרתי ששמעתי/קראתי על אופן הפעולה הלא בריא של דאודורנט ועל מוצר שנקרא דאודורט חלבין שאופן פעולתו שונה ואינו מכיל חומרים לא בריאים.
ואכן לפני שבועיים רכשתי דאודורנט חלבין ברול און בריח נעים ועדין, והפלא ופלא כל התחושות של חוסר הנעימות חלפו, ומשך ההשפעה התארך משמעותית (הם כותבים שמגן ל72 שעות אך לא היה לי אומץ לנסות :p ) למרות החום והלחות בתקופה זו ולמרות הפעילות הגופנית המוגברת בתקופת בן הזמנים.
מומלץ ביותר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה השימוש בדאודורנט הפך בעבורי מנכס לנטל, המלווה מטרד בשל הרגשה תמידית של חוסר נוחות, אבל גם אי אפשר בלעדיו בייחוד בבני ברק החמה והלחה. בשלב מסויים נזכרתי ששמעתי/קראתי על אופן הפעולה הלא בריא של דאודורנט ועל מוצר שנקרא דאודורט חלבין שאופן פעולתו שונה ואינו מכיל חומרים לא בריאים.
ואכן לפני שבועיים רכשתי דאודורנט חלבין ברול און בריח נעים ועדין, והפלא ופלא כל התחושות של חוסר הנעימות חלפו, ומשך ההשפעה התארך משמעותית (הם כותבים שמגן ל72 שעות אך לא היה לי אומץ לנסות :p ) למרות החום והלחות בתקופה זו ולמרות הפעילות הגופנית המוגברת בתקופת בן הזמנים.
מומלץ ביותר.
איפה משיגים אותו?

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא הועיל כלום, וגם יצר תחושת חוסר נוחות.

• הוסף לסימניות
שימו לב לקנות ללא אלומיניום
התוצר הישן שלהם שכולל אלומיניום הזיק נוראות ממידע אישי

• הוסף לסימניות
מומלץ ביותר.
האם מדובר בדאורדורנט הזה?

1597684667284.png

• הוסף לסימניות
האם מדובר בדאורדורנט הזה?

צפה בקובץ המצורף 710935
אכן, זה לגברים ויש גם לנשים.

• הוסף לסימניות
אני קנתי גם שלהם אבל אחר לגמרי כמו קרם ולא רול ולא מרגישים בכלל כמו הרול שזה רטוב
ואותו קניתי שאול תמרוקים..
ויש גם רול
מצרפת תמונה....

• הוסף לסימניות
תבררו שוב.
כפי הידוע לי לא בריא להשתמש במוצר לתקופה ארוכה. (חוסם נקבוביות)

• הוסף לסימניות
תבררו שוב.
כפי הידוע לי לא בריא להשתמש במוצר לתקופה ארוכה. (חוסם נקבוביות)
חלאבילין מעולה! כתוב במפורש על האריזה שאינו סותם נקבוביות.
@תותים וקצפת מעניין מה יותר טוב מבין הסוגים- הספורט / הרגיל...
מה יותר טוב הקרם או הסטיק?

קבצים מצורפים

• חלבילין.JPG
    חלבילין.JPG
    KB 34 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
לי יש את הדורדורנט הזה!!! חלומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יבשה כבר מלא זמן!!

• הוסף לסימניות
לי יש את הדורדורנט הזה!!! חלומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יבשה כבר מלא זמן!!
בקישור ששלחת כתוב בפירוש שהשימוש במוצר אינו לכתחילה ויש לנסות תחילה מוצרים "עדינים" לפני שמשתמשים במוצר. לסתום את הנקבוביות זו פעולה אגרסבית, זה כמו שאדם שאוכל שום לא ינשום, במקום להפסיק לאכול שום.

• הוסף לסימניות
אני יבשה כבר מלא זמן!!
לא סימן טוב. לא בריא בכלל. כמו שאמרו, סותם את הנקבוביות.
הייתי ממליץ לכם לנסות את הדאודורנט של פוראוור, ללא מלחים/אלומיניום/אלכוהול ולא סותם את הנקבוביות. להזיע בלי ריח. אבל בעיה קטנה, כרגע קשה להשיג בארץ.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לכם לנסות את הדאודורנט של פוראוור, ללא מלחים/אלומיניום/אלכוהול ולא סותם את הנקבוביות. להזיע בלי ריח. אבל בעיה קטנה, כרגע קשה להשיג בארץ.
אפשר לקנות באמזון

• הוסף לסימניות
בקישור ששלחת כתוב בפירוש שהשימוש במוצר אינו לכתחילה ויש לנסות תחילה מוצרים "עדינים" לפני שמשתמשים במוצר. לסתום את הנקבוביות זו פעולה אגרסבית, זה כמו שאדם שאוכל שום לא ינשום, במקום להפסיק לאכול שום.
רופא מומחה המליץ לי עליו!!
והבנתי שהזיעה יוצאת ממקומות אחרים בגוף

• הוסף לסימניות
רופא מומחה המליץ לי עליו!!
והבנתי שהזיעה יוצאת ממקומות אחרים בגוף
הביטי, לא באנו להתנצח כאן, אלא אנו משתפים מעל גבי במה נכבדה זו, לאחר ניסיון אישי, טיפים מועילים במגוון תחומים ע"מ שחכמת החיים שצברנו במצבים שונים, תועיל לאחרים.
יש דבר שעוזר ליחיד או לרבים שליחיד או רבים אחרים לא יועיל.
אני השתדלתי לשתף פיתרון יותר בריא ללא כימיכלים ומתכות לריח שהוא תוצר לוואי של זיעה, אך יתכן שאנשים הסובלים מהזעת יתר יצטרכו פתרון אחר.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהחליבילין עושה.....

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים קבוע מזה כמה שנים בקרם שלהם והוא פשוט מעולה
הוא מונע ריח ללמעלה משבוע מנסיון אישי ואנחנו כאלה שמזיעים הרבה עם ריח ותחושה לא נעימה ומאז הכל חלק אמנם עדיין צריך לשים קצת דאורדורנט בשביל הרגשה נעימה מושלמת אבל ממש בקטנה וזה הוריד לנו את השימוש בדאורדורנט בכ-70%,
עלותו 35 שקלים במורן רחוב סוקולוב בני ברק

• הוסף לסימניות
אבן מינרלית.מומלץ ו(כנראה) בריא יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה