דבק ביג ומעלליו

• הוסף לסימניות
הבנות שלי חגגו בהכנת קישוט מורכב לסוכה. בעזרת דבק ביג הן הדביקו את החלקים אך בטעות הדביקו גם את ספת הנוער החדשה שלהן בחדר.
שלשה כתמים מכוערים של דבק ביג על ספת קטיפה.
נסינו באציטון, טרפנטין, באמה, בפנטסטיק, אבל הכתמים עקשנים עוד יותר.
יש לכם רעיון טוב יותר?
תודה מראש וגמר חתימה טובה!!!

• הוסף לסימניות
איזה ביג? לבן או רב תכליתי (השקוף)
לבן הוא על בסיס מים ואמור לרדת עם מים חמימים וסבון.
רב תכליתי הוא על בסיס אצטון ואמור לרדת בעזרתו (אני מבין שלא עזר)

יש דרך להניח על הכתם כמה שכבות של נייר סופג ולעבור עם מגהץ חם, הנייר יספוג את הדבק וכאשר הוא עדיין חם לחזור על ניקוי באצטון או מים וסבון לפי הסוג.
אבל...זה מסוכן!! חום עדין לא ימיס את הדבק וחום חזק עלול להמיס את בד הריפוד..

הייתי ממליץ לך לטלפן ליבואן ולשאול, יתכן ויש להם פתרון יעיל יותר.
פלדע טלפון 03-7173717

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המפורטת.
תזכו למצוות.
התקשרתי לפלדע והבטיחו שיצרו אתי קשר.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעדכני כאן מה הם מציעים כי גם ביתי לכלכה את חצאית התלבושת בדבק ביג השקוף בביה"ס (קישוט לסוכה, אלא מה?) אני מפחדת לנסות חומרים בלי לדעת מה מתאים לסוג דבק הזה.
תודה!

• הוסף לסימניות
הבעיה היתה שהחדר חדש וכמובן, ספת הנוער חדשה ויפה. הבנות שלי נבהלו וניסו להסתיר זאת ממני.
זה לא היה קשה כי הייתי בדיוק בקומה למעלה, הן לקחו את כל סוגי חומרי הניקוי וניסו לשפשף והתוצאה: כתם עקש שחדר לעומק הבד ואין אפשרות להסירו.
נכון לרגע זה: ספת נוער חדשה עם שני כתמים מכוערים במרכזה.
(הן היו כ"כ עלובות ומצוערות שלא הייתי צריכה להוסיף אף מילה...)
בכ"א, לעצם הכתם, נסי לגרד את הדבק או להסיר עם אציטון.
ואם לא - תאמרי את מה שאמרתי אני, כפרת עוונות, ב"ה שלא יותר גרוע.
ובררתי כבר בחברה, אפשר לקחת את חלקה העליון של הספה ולרפד בשנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה