דרוש מידע דבק היי טק

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לחבר ארון שירות קטן בקיר באמבטיה ואני לא רוצה לקדוח בקרמיקה, המליצו לי על הדבק הזה,
מישהו השתמש בו? אפשר להוריד אותו אחרי זה מהקיר?
או אולי למישהו יש המלצה אחרת?

• הוסף לסימניות
היישום עם הייטק בעיקרון אפשרי רק חייבים לתת עוד תמיכה עד לייבוש מלא רק לחשוב מה המשקל שהארון הזה אמור להחזיק לדעתי ארון תרופות עוד יעבור אבל להגיד שהארון יחזיק עם משקל לא מאמין שיחזיק
הייטק אפשר לגרד אח"כ עם יפני ולנקות עם מסיר סיליקון

• הוסף לסימניות
כמו דבק סיליקון רק חזק מאד מאד
לא כל כך ניתן להסרה

• הוסף לסימניות
וגם מאוד מאוד קשה לעבוד איתו! הוא צמיגי ברמה הזויה!

• הוסף לסימניות
לארון עם משקל לא הייתי סומך רק על זה.

• הוסף לסימניות
ארון כזה, יחזיק?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230410_145004_Gmail.jpg
    Screenshot_20230410_145004_Gmail.jpg
    KB 194.2 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
אני מעוניין לחבר ארון שירות קטן בקיר באמבטיה ואני לא רוצה לקדוח בקרמיקה, המליצו לי על הדבק הזה,
מישהו השתמש בו? אפשר להוריד אותו אחרי זה מהקיר?
או אולי למישהו יש המלצה אחרת?
לתלות או רק לתמוך ?
לתמוך אפשר (כמובן תלוי בכמות החומר)
בעקרון זה דבק חזק מאד ולא כ"כ ניתן להסרה כמו שכר כתבו
וגם מאוד מאוד קשה לעבוד איתו! הוא צמיגי ברמה הזויה!
החלופה שלו זה סופר 7 שזה אותו ראיון בדבק רך

• הוסף לסימניות
ארון כזה, יחזיק?
כזה כנראה שיחזיק (חשבתי משהו יותר גדול)
תראה ביוטיוב איזה דברים כבדים מדביקים בהייטק
רקר חשוב לנקות היטב את הקרמיקות באציטון זה מוריד שומנים וזה מוסיף הרבה חוזק
מה שכן שים לב שכל המישקל יעבור לקרמיקות והם עצממם עלולות להיתנתק

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיף 2 ברגים לבטיחות
ובשביל להחזיק עד שיתייבש

• הוסף לסימניות
מכירה שתלו ארון כזה בעזרת חוט חזק
והחוט מחובר לבורג התקוע בקיר גבוה , מעל הקרמיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה