דבק פלסטי על בגד חדש :(

• הוסף לסימניות
בני הקט התיישב על נייר עם דבק תוך כדי מדידה, מה עושים??????

בגד חדש עדיין לא נלבש :eek:!!!!

• הוסף לסימניות
במטותא
מצאתי קישור שיכול להיות כתוב שם אך זה חסום לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1145479:
במטותא
מצאתי קישור שיכול להיות כתוב שם אך זה חסום לי...
הסרת דבק פלסטי מבגדים - איך להסיר דבק פלסטי מבגדים?
איך מסירים דבק פלסטי מבגדים?

בכדי להסיר כתמי דבק פלסטי מבגדים יש להשרותם במים חמים, בכדי שהדבק יתרכך, ואז לקלף אותו.

במידה ולא מצליחים, כדאי לנסות בפינה נסתרת איך מגיב הבד לאציטון או למסיר לק ובמידה והוא אינו מכתים, לנסות להסיר בעזרתו את הדבק.

• הוסף לסימניות
הסרה של דבק מבגדים - איך להסיר כתמי דבק מבגד?
איך מסירים כתמי דבק מבגד?

כדי להסיר דבק מבגדים, עושים כך:

1. מניחים על הכתם נייר סופג, או עיתון.

2. שמים את המגהץ החם על הנייר.

3. מזיזים את הנייר בתנועות של ניגוב ומספיגים בו את השעווה.

4. כדאי להחליף את הנייר כמה פעמים, עד שמנקים לגמרי את הכתם.

כל הנ"ל מועתק מהקישור שננת. - אין לי מושג ולא נסיון מכל הרשום!

• הוסף לסימניות
יש ל"יעקבי" בקבוקונים קטנים להסרת כל מיני כתמים אישית השתמשתי עם מוריד חלודה וזה ירד פלא פלאים,קניתי גם מוריד מסטיק ונתתי לשכנה וירד.

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן בסוג הבד, יש שמקפיאים עד שהדבק מתקשה ואז מקלפים, בקישור שהביאו כאן מציעים לחמם אותו, נראה לי שאין סיכוי לקלף אחרי שמחממים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה