דבק שמתנהג כמו דבק חם, אבל קר

• הוסף לסימניות
יש חיה כזאת? שמתייבש יחסית מהר?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בביג ג'ל הירוק לדברים גדולים והוא מעולה

• הוסף לסימניות
דבק סיליקון

• הוסף לסימניות
לאיזו מטרה?

• הוסף לסימניות
לאיזו מטרה?
אני רוצה להכין פלייסמנטים לשבת. הקנויים די יקרים, גם באלי אקספרס, טז חשבתי לעשות כמו מפית תחרה מסיליקון, ולצבוע אח"כ עם ספריי זהב.
עד כמה זה נשמע הזוי? ;)

• הוסף לסימניות
אכן התכונתי לדבק סיליקון מחנויות יצירה
נראה כמו דבק ביג אבל מתיבש שקוף יותר
והוא שונה מהדבק סיליקון שמוכרים בטמבור

ואגב לבעיה שהעלת עם הדבק סיליקון מהטמבור
אני פשוט מכניסה כל פעם מעט מהחומר בתוך מזרק קטן
וכך שולטת על הכמויות
השתמשתי בו לפסיפס
והדביק הרבה יותר חזק וטוב מאשר דבק פסיפס יעודי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין פלייסמנטים לשבת. הקנויים די יקרים, גם באלי אקספרס, טז חשבתי לעשות כמו מפית תחרה מסיליקון, ולצבוע אח"כ עם ספריי זהב.
עד כמה זה נשמע הזוי? ;)
רעיון מקסים!
זה לא הזוי בכלל
רק שהספריי המבריק והטוב, לא נתפס הכי טוב על מרקם פלסטיקי חלק
ומוריד צבע
הייתי מנסה לערבב בתוך הדבק כבר את הצבע הזהב
אולי אפילו עם נצנצים וכו'
או מנסה ספריי זול שהמראה שלו יותר מט

(אני קניתי פליסמט אחד למטבח מאליאקספרס וריססתי עליו אדום מבריק, והמון זמן אחרי זה המשיך להוריד צבע.....)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!
זה לא הזוי בכלל
רק שהספריי המבריק והטוב, לא נתפס הכי טוב על מרקם פלסטיקי חלק
ומוריד צבע
הייתי מנסה לערבב בתוך הדבק כבר את הצבע הזהב
אולי אפילו עם נצנצים וכו'
או מנסה ספריי זול שהמראה שלו יותר מט

(אני קניתי פליסמט אחד למטבח מאליאקספרס וריססתי עליו אדום מבריק, והמון זמן אחרי זה המשיך להוריד צבע.....)
דווקא אוהבת יותר את המראה המט, כי עליו מגיעות הצלחות עם הברק...
ואם אני אמרח מעל לכה היא תקבע את הספריי, לא?

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין מאמזון (בטח גם בעלי) דבק חם צבעוני עם נצנצים בתוכו.
ואפשר להשתמש בו למטרה הזו.
(יש לך סיבה מיוחדת למה את לא רוצה דבק חם? הרי אחר כך הוא מתקרר ;)

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין מאמזון (בטח גם בעלי) דבק חם צבעוני עם נצנצים בתוכו.
ואפשר להשתמש בו למטרה הזו.
(יש לך סיבה מיוחדת למה את לא רוצה דבק חם? הרי אחר כך הוא מתקרר ;)
אין לי כח להתעסק (ולקבל כוויות) איתו יותר מדי, ומאחר ואני רוצה כמות גדולהצשל פלייסמנטים, משהו כמו 20, כנראה שאני יקבל ממנו הרבה כוויות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה