כללי דברים חדשים בפרוג

• הוסף לסימניות
כחובב של פורום "עיצוב גרפי" אני נכנס אליו ישירות מהמועדפים באקספלורר.
באחת הפעמים יצאתי מעיצוב גרפי לפורום שכן ומה ראיתי?
"מזל טוב"
לפרוג נולדו כמה וכמה פורומים חדשים.
שימו לב!
פרוג כבר מזמן פסק להיות אתר בית לגרפיקאים בלבד, ואפילו בעלי בתים פשוטים ורגילים יכולים להעלות הודעות לפורום "איש את רעהו".. ודרך אגב להציץ ולדעת מה קורה בעולם הפרסום הגראפי.
בתור גרפיקאי וותיק אני מוחה על כך נמרצות!;)
היינו ייחודים... היה לנו פורום סגור לנו בלבד...
והנה נפרצה הגדר...

בכל אופן, המלצה שלי נסו להסתובב בשאר הפורומים של 'פרוג'
אולי תחכימו...?
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי פורום עיצוב גרפי הוא פורום סגור עדיין לגרפיקאים בלבד!

רוב הפורומים האחרים פתוחים אכן לציבור הרחב (בלעה"ר...)

אני ממליץ לך ללחוץ כל בוקר על הקישור בשורה למעלה "היממה האחרונה בפרוג" כך תתעדכן בכל ההודעות החדשות מהיממה האחרונה מכל הפורומים. אתה עשוי לקרוא הודעות מעניינות או לזכות לסייע למישהו גם אם זה לא בפורום עיצוב גרפי.

כך אני נוהג מזה שנים, ולפני כן הייתי משתמש בלחצן 'הודעות חדשות', מה שטוב למקרה שיותר מיממה שלא היית בפרוג רח"ל...

חג כשר ושמח לכולם!

• הוסף לסימניות
גרף,
הפורומים אינם סגורים הרמטית! בזאת נוכחתי לאחרונה, להפתעתי. כלומר, כל אדם יכול להיכנס ולראות מה קורה ברוב הפורומים, ברמות שונות.
בדקתי אותם אחד אחד, והרי תוצאות חלקיות:
בפורום עיצוב גרפי, למשל, אדם מבחוץ יכול לראות את ההודעות והתגובות, אולם הוא אינו יכול להגיב או לצפות בקבצים המצורפים. כלומר, אם אתם מעלים מודעה לחוו"ד, אין אדם מבחוץ יכול לראות אותה, אבל הוא יכול לקרוא כל הודעה שנכתבת כאן, וכדאי לקחת זאת בחשבון.
פורום ציור-איור-צביעה, לעומת זאת, פתוח יותר, וכל אחד מכל מקום בעולם יכול לראות כל ציור או קובץ שמועלה לשם, וכמובן כל הודעה שנכתבת. לתשומת לבכם!
אחדים מן הפורומים סגורים לגמרי לזרים - פורום פרסום ושיווק, פורום תג, פורום טיפוגרפיה...

נסו להתנתק ולהתחבר ללא שם וסיסמא, ותיווכחו!

• הוסף לסימניות
וואהו, צודקת!

אני מניח שזה באג מסויים. מקווה שבהנהלה יסדרו את זה.

• הוסף לסימניות
אני מאד מקווה שזה באג כי זה לגמרי לא רעיון מוצלח שהלקוח רואה את כל התהליך

• הוסף לסימניות
אחרי כמעט חצי שנה שלא הייתי כאן, נהנתי למצוא פורומים שלא קשורים ישירות לעיצוב.

מי שלא מעניין אותו גרפיקה - לא נראה לי שבכלל ישקיע סיבוב כאן, וגם אם כן, הוא די ילך לאיבוד בין שלל המילים הזרות והלא מוכרות :).

לא חושבת שזה נורא כל כך.

• הוסף לסימניות
רחלושית
תקראי הודעה מעלייך של MV25
זה כן נורא כל כך!

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להכנס כיון שאתם מורשים.
נסו להתנתק מהאתר ולהכנס כאנונימיים ואז תראו שאי אפשר לצפות באשכולות של הפורום הסגור.

פסח כשר ושמח.

• הוסף לסימניות
moty777, בדיוק על זה דיברנו. נסה בעצמך ותראה.

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשו ממחשב אחר בלי סיסמה
רואים את כל הנכתב למעט הקובץ המצורף
בעיני זה פשוט גרוע
אני לא מרשה לעצמי לכתוב בשום פורום אחר ומשתדלת לא לגלוש בפורומים פתוחים ופה פתאום אני נחשפת לכל דיכפין.
אני בטוחה שזה טעות.

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי להתנתק, ככה שאני לא יודעת, אבל אם ניסיתם - אז כנראה שיש דברים בגו.
מה שכן - יתכן וכדאי להפנות את תשומת ליבם של מנהלי הפורום/אתר לכך, ואז בעצם מי שלא מורשה כתיבה כאן, לא יוכל לראות את הכיתוב, אולי רק את הכותרות.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין גם מה הבעיה הגדולה בזה שהפורום פתוח לכולם.

• הוסף לסימניות
ומה נראה לך, שאין כאן לקוחות מקודם? בלי קשר לפורום שנפתח?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

הנושא בטיפול. גם כאשר הפורומים נפתחו זה רק בצורה טקסטית, ואין אפשרות למי שלא מאושר לפורום הזה לצפות בתמונות או בקישורים בתוך הפורומים הסגורים כך שאין ללקוחות שום אפשרות לראות עבודות. וכו'.

תודה לכולם
פרוג

• הוסף לסימניות
גם אם הפורום היה סגור הרמטית, עדיין הלקוחות יכולים לדעת כל מה שקורה פה. לכן אני לא מעלה עבודות לפה. כבר נכוויתי מחבר פורום שהוא גרפיקאי חובב, שגם עובד של אחד הלקוחות שלי וגרם לצרות צרורות.

• הוסף לסימניות
ועדיין יש פה טעם לפגם
אני בתור חברה בפרוג
לא רוצה שאף אחד יחשף לנושאים שאני כותבת פה,
ואני בטוחה שרבים מחברי הפורום מסכימים איתי..

חיים תעשה עם זה משהו
זה פוגע באיכות הפורום!

וחבל!

• הוסף לסימניות
אני מבין את הצורך לפורום רציני ומקצועי כדי שלא יהיו "מזיקים". אבל אפשר לדעת מה הבעיה שלקוח יראה את התהליך של עשיית העבודה שזה עומד לבקורת מול מעצבים אחרים? אני אישית תמיד אומר להם שאני מעמיד את עצמי מול מעצבים אחרים כך שהעבודה יוצאת יותר מקצועית, הם דווקא שמחים ושואלים מה אמרו "החברה"

• הוסף לסימניות
אני מגיב להודעה הראשונה בלבד

אפילו לא טרחתי להמשיך לקרוא הלאה.

כתבת"מהמועדפים באקספלורר"

אני ממליץ לך, לחדול לחלוטין מהשימוש בדפדפן העלוב הזה

נסה את firefox, maxthon, opera ואפילו google chrome חמוד מאוד.

פיירפוקס וגוגל כרום מהירים בהרבה לעומת האחרים, ואילו מקסטון ואופרה עמוסי פונקציות קטלניות ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה