- הוסף לסימניות
אין שם צל.. זו רק הדגשה לצורך המצגת.נכתב ע"י mig;2048116:יפה מאד!! כהרגלך...
בציור של הילד מטפס על הסולם בגינה קרה משהו לצל שלו ושל אמא שלו.
זה לא היה ספר, אלא פרויקט רציני שאולי כשאקבל אישור אוכל לשתף בו...נכתב ע"י דבורה קוטוב;2048124:איזה דברים יפים!!!
את עושה ספרים בפלסטלינה?
סתם מסכרן אותי איך עושים את זה)))
נכתב ע"י סא;2048448:אין שם צל.. זו רק הדגשה לצורך המצגת.
היא לא הופכת להיות כלה...):נכתב ע"י contrast;2049475:וואו! סופי!
מרהיב עין!!
מעאוד מעניין אותי הנערה שהופכת שם בהדרגה להיות כלה...
מה עומד מאחורי זה
הביצוע פשוט מרהיב
נראה מאיזה מוזיאון עבר...
נכתב ע"י סא;2049542:היא לא הופכת להיות כלה...):
זה לתוכנית למצגת בנושא ההשכלה בהונגריה
הגיבורה עברה עוד שינויים שלא הכנסתי להתאמה לשם.
בסופו של דבר היא עברה עוד תהליכים. כאן זה בעדינות וכמעט ללא הבעות פנים..(:נכתב ע"י contrast;2050547:מצחיק
האמת שהאסוציאציה הראשונה שעלתה לי כשראיתי את התמונות והסגנון וכו' - זה הזכיר לי את ההשכלה,
אבל ראיתי שהיא חגיגית כזו, והתסרוקת וכו', שבמחשב נוספת "הבנתי" בטעות שהכוונה שהיא כלה..
אז תכל'ס העברת את המסר נכון![]()
היה שיקול מצד המזמין לעשות רקע מפלסטלינה. אבל המלצתי להם על הסגנון הזה שמשתלב נהדר עם החומר ב"ה.נכתב ע"י ayal;2050844:מדהים! אהבתי מאוד את הרקעים לפלסטלינה, אני תמיד עושה את הרקע או מפלסטלינה, או במחשב, אבל הרקע המצוייר נראה כל כך נכון, עשית לי חשק לנסות.
(טוב, ברור שזה בגלל שאת מציירת מדהים ולא רק בגלל המדיום)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים