שיתוף חופשי דברים יפים שיצרנו בAI לשימוש חופשי

יצירות לשימוש חופשי
מענין
אני רואה שבכל תוכנה יש באג אחר
(בינתיים. ברור לי שבהמשך ישפרו את זה.)
באחת הפרצופים מעוותים
באחת אין פה
באחת האצבעות לא פרופרציונליות..

כשכתבתי לו אורתודוקסים הוא צייר לי נוצרים, וכשכתבתי לו יהודים אורתודוקסים הוא צייר לי כל מיני אנשים מוזרים עם מגן דוד משולב עם צלב...
ירושלים הוא צייר לי עם מסגד אל אקצה [כמובן] וים או נהר גדול [מה הקשר למען ה'?], וזה בשמונה ניסיונות, כשכל פעם הוא מצייר לי ארבע ציורים של ירושלים עם המסגד ועם הנהר / ים הזה...
ואפילו כשביקשתי את ירושלים היהודית הוא צייר לי את המסגד...

היי אני זקוקה בדחיפות לתמונה של אריה עשוי מאש
וזה דורש ממני מנוי אולי מי שכבר מנוי יכול לעשות לי טובה וליצור תמונה כזאת
ולעלות לכאן/לשלוח לי בפרטי
תודה ענקית מראש

אריה עשוי אש

קבצים מצורפים

• א.png
    א.png
    KB 232.6 · צפיות: 136
  • ק.png
    ק.png
    KB 197.6 · צפיות: 88
  • '.png
    '.png
    KB 222.2 · צפיות: 94
  • ר.png
    ר.png
    KB 175.6 · צפיות: 77
  • ן.png
    ן.png
    KB 206.7 · צפיות: 85
  • ם.png
    ם.png
    KB 174.1 · צפיות: 82
שימו לב
רב המידע שיש לבינה המלאכותית על יהודים
כוללת הרבה כסף, אף ארוך\שבור,
שתלטנות....
וזה מה שהיא מביאה.
היא "גזענית" ו"אנטישמית"...
בכל פעם כשביקשתי ציור של יהודי-
היא ציירה לי תמונה של אדם עם ראש גדול ואף ארוך.
וגם כשביקשתי בGPT מסלול של שבוע טיול בישראל-
הוא הביא לי מסלול שכולל כנסיות ומסגדים,
הכותל לדוגמא לא נכלל במסלול....
כן התמונות של החרדים זוועה,
זה נראה לקוח היישר מהפרוטוקולים של זקני ציון:alien:...
(מכאן ההשראה להודעה הקודמת)...

קריעת ים סוף:
neskaffe_Two_high_tsunami_waves_between_which_there_is_dry_land_7f040355-5c3c-4ad2-a79a-3f417b0852df.png
עד שיהיה לי זמן להתקשקש עם התכנה בעצמי, אני מרשה לעצמי להציע הגדרות מועילות

אולי כדאי לנסות
לילה. מנהרת זכוכית ענקית אל תוך הים. גל צונאמי מימין, וגל צונאמי נוסף משמאל.
מאות אלפי נוודים בדואים במסע לתוך המנהרה, גמלים, חמורים, בקר וצאן. באופק בקצה המנהרה עמוד אש ענקי מזדקף לשמיים

עד שיהיה לי זמן להתקשקש עם התכנה בעצמי, אני מרשה לעצמי להציע הגדרות מועילות

אולי כדאי לנסות
לילה. מנהרת זכוכית ענקית אל תוך הים. גל צונאמי מימין, וגל צונאמי נוסף משמאל.
מאות אלפי נוודים בדואים במסע לתוך המנהרה, גמלים, חמורים, בקר וצאן. באופק בקצה המנהרה עמוד אש ענקי מזדקף לשמיים
רעיון!
אני צריכה לפתוח חשבון חדש במידג'רני בשביל זה
שיהיה לי זמן ומשעמם

מישהו צריך משהו?

אני יותר מתמחה בעיצוב דמויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה