שיתוף חופשי דברים יפים שיצרנו בAI לשימוש חופשי

יצירות לשימוש חופשי
אשמח לתמונה של מפתחות הפותחות את הלב, או מפתחות הפותחות את הדלת.
תודה רבההה

Leonardo_Phoenix_Donald_Trump_sitting_at_a_ornate_wooden_desk_3.jpg

בס"ד בניתי בעזרת AI רשימת קניות חכמה שבה בוחרים את המוצרים על ידי סימון הכמות הרצויה מחולק לקטגוריות ובסוף הרשימה ניתן להעתיק את הרשימה שנבחרה ולהדביק בוואצאפ או אס-אמ-אס ולשלוח. ניתן גם להציג רק את המוצרים הנבחרים וכמובן גם לאפס את הרשימה מחדש.
רשימת המוצרים היא לפי סדר המחלקות של אושר עד באשדוד (כי לכתחילה בניתי את זה לשימוש אישי אבל ראיתי שהרבה נהנים מזה אז העליתי את זה לאתר שלי)

מוזמנים לנסות ואם אהבתם אז גם לשתף אחרים - לחצו כאן!!!

אני מצרף כאן סרטון הסבר (זו הגרסה הקודמת לפני שהיה אפשרות לכמות שלכל מוצר):

בס"ד בניתי בעזרת AI רשימת קניות חכמה שבה בוחרים את המוצרים על ידי סימון הכמות הרצויה מחולק לקטגוריות ובסוף הרשימה ניתן להעתיק את הרשימה שנבחרה ולהדביק בוואצאפ או אס-אמ-אס ולשלוח. ניתן גם להציג רק את המוצרים הנבחרים וכמובן גם לאפס את הרשימה מחדש.
רשימת המוצרים היא לפי סדר המחלקות של אושר עד באשדוד (כי לכתחילה בניתי את זה לשימוש אישי אבל ראיתי שהרבה נהנים מזה אז העליתי את זה לאתר שלי)

מוזמנים לנסות ואם אהבתם אז גם לשתף אחרים - לחצו כאן!!!

אני מצרף כאן סרטון הסבר (זו הגרסה הקודמת לפני שהיה אפשרות לכמות שלכל מוצר):
יפה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה