דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

הנה התשובה...
Screenshot_123.jpg

תל אביב

משהו שבטח כולם יודעים אבל אני גיליתי לאחרונה:sne:
שהמהירות שהמייבש מייבש את הכביסה תלוי בכמות האבק שיש בתא הנשלף
אם התא של האבק ריק, המייבש עובד הרבה יותר מהר מאשר אם הוא מלא

משהו שבטח כולם יודעים אבל אני גיליתי לאחרונה:sne:
שהמהירות שהמייבש מייבש את הכביסה תלוי בכמות האבק שיש בתא הנשלף
אם התא של האבק ריק, המייבש עובד הרבה יותר מהר מאשר אם הוא מלא
נכון ובדוק

קבצים מצורפים

• שמן.pdf
    KB 110.2 · צפיות: 103
בספר אביעה חידות לרבי אברהם חמאווי (לפני כמאה חמישים שנה) כתב ששמן זית לא קופא ושאר שמנים לא קופאים

מעניין
אני למדתי שזה הפוך
בדיוק.
זמן זית יכול להתגבש ואף יכול להיות מוצק כמו מרגרינה. וזה מצביע על איכותו.
שמן רגיל קופא להנאתו, למה הוא כמו מים..
נראה לי התבלבלה עם אלכוהול. אלכוהול אף פעם לא יקפא אא"כ מעורב בו עוד משהו.

ניקוי אבנית ניתן להסיר עם חומץ כמו מקומקום, ממחם שבת
רק אחר כך צריך שטיפה עם מים על מנת שטעם החומץ לא יישאר....

ניקוי אבנית ניתן להסיר עם חומץ כמו מקומקום, ממחם שבת
רק אחר כך צריך שטיפה עם מים על מנת שטעם החומץ לא יישאר....
הכי טוב לקחת מלח לימון,
להרתיח עם מים, ואם עדין לא יורד הכל אפשר לחזור על הפעולה

הכי טוב לקחת מלח לימון,
להרתיח עם מים, ואם עדין לא יורד הכל אפשר לחזור על הפעולה
צודקת,
אך עם חומץ אין צורך לחזור על הפעולה אם האבנית לא יירדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה