- הוסף לסימניות
לא בוכים
מלח לא נראה לי כי צריך אבקה קמח זה טובנראה לי שקראתי שאפשר גם מלח.
מאומת?? היה שווה שיפתח כזה אשכול רק בשביל הידיעה הזו!!חישוב עלות הנסיעה בערך צבור מחשבים ע"י הסכום כפול 0.8
תנסה!מאומת?? היה שווה שיפתח כזה אשכול רק בשביל הידיעה הזו!!
הסרתי את הקישור, זה בסדר?
אפשר פשוט עם נייר מגבת או משהוועל חלב שנשפך
אצלי בדרך כלל הראש נשמט כלפי מטה כשאני יושב בפרט בתנוחה של נהיגה לא יודע מה אצלכם.מסוכן!!
עלול לגרום לחנק!
יתעורר מפיצוץ מהפגוש לפניואפשר לחבר מסרגה להגה לכיוון הפנים
ומי שיירדם יתעורר מהדקירה .
עבדתי לפני כמה שנים טובות בגן ילדיםאני גם חושבת לעשות את זה.
עם ילד אחד בן כמעט 4 ועוד ילד שבדיוק עכשיו בן שנתיים.
מאוד מחוברים למוצץ. משתדלים שלא יהיו עם זה במהלך היום, אלא רק בלילה. לא תמיד הולך...
בכל אופן לא תכננתי לעשות גמילה לקטן אבל מאמינה שאם אזרוק רק לגדול הוא ייקח את המוצצים של הקטן...
באיזה גילאים היו הילדים?
חוששת שאם אקח מוקדם מדי לקטן הוא יעבור לאצבע. (שמעתי על הרבה שזה קרה להם)
לא נשמע טוב בכלל כשאמא רושמת דבר כזהיודעים למה נועדו החורים בצידי המוצצים?
בורג בכל חור - ואין סיכוי שהתינוק/ת מוציאים את המוצץ...
נכתב אחרי שעות של נסיון להרגיל מוצץ... אל תדונו אותי
צפה בקובץ המצורף 1105246
לקרר את כוס התה אפשר לקרא קיט בתהילים בדוק ומנוסה
כן! ככה סבתא שלי אמרה לי וזה עבד, רוצה להפחית תנסיחצי בקבוק דווקא?
אי אפשר פחות????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים