שווה מיליונים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חומץ אוכל את הריצוף והקרמיקהכתמים של חלודה וכדו' על קרמיקות במרפסת
לשפוך על זה חומץ להשאיר שעה אפילו בלי לשפשף ולשטוף וכמו חדש
לא?
חומץ אוכל את הריצוף והקרמיקהכתמים של חלודה וכדו' על קרמיקות במרפסת
לשפוך על זה חומץ להשאיר שעה אפילו בלי לשפשף ולשטוף וכמו חדש
מה מס הטלפון של הקו מידע הזה?לא יודעת אם כתבו-
בקו של מידע אוטובוסים
אחרי ששומעים עוד כמה דקות האוטובוס מגיע, לוחצים 8
וזה אומר איפה האוטובוס נמצא וגם ממשיך איתו את המסלול
לדוג' אם תקשיבו תוך כדי ריצה לתחנה תוכלו לעקוב האם האוטובוס כבר עזב את תחנת ר' עקיבא חזו"א ועד כמה אתם צריכים להגביר קצב...
אני רגילה להתקשר לקל קו. התכוונת למספר הזה? בו גם יש את האפשרות לעקוב איפה הטלפון נמצא, בספרה 5.מה מס הטלפון של הקו מידע הזה?
יש אופציה בהגדרות לבטל את זהמשהו פשוט שגילית לפני קצת זמן
אם פתוח הרבה חלונות במחשב לוחצים על השורה השחורה למטה בצד שמאל הכי בקצה
וזה מוריד הכל
הבגדים אצלינו מתייבשים בתלייה בצל.לא מייבשים במייבש...
או לחילופין משתמשים בספריי "בדין למייבש" זה אמור למנוע את זה
או לחילופין חלונות D גם מוריד את כל החלונות הפתוחיםמשהו פשוט שגילית לפני קצת זמן
אם פתוח הרבה חלונות במחשב לוחצים על השורה השחורה למטה בצד שמאל הכי בקצה
וזה מוריד הכל
מה מס הטלפון של הקו מידע הזה?
הכוונה באמת לקל קו - 1700-70-70-50אני רגילה להתקשר לקל קו. התכוונת למספר הזה? בו גם יש את האפשרות לעקוב איפה הטלפון נמצא, בספרה 5.
המספר שלו זה 1700707050
טעות שלוחה 5 היא שלוחה של לוחות זמנים, שלוחה 2 היא השלוחה המדוברתהכוונה באמת לקל קו - 1700-70-70-50
בשלוחה 5 אפשר לשמוע איפה האוטובוס נמצא כעת
אבל בשלוחה 8 זה ממשיך לומר כל הזמן את מיקומו העכשווי של האוטובוס לפי ההתקדמות שלו
לדו' : יגיע לתחנה בעוד דקה... יגיע לתחנה בעוד פחות מדקה... נמצא בקרבת תחנה... וכו'
אני למשל יודעת שאני צריכה לצאת מהבית לכיוון התחנה שלי (מרחק 5 דק' הליכה) כשהאוטובוס נמצא בתחנה X
אני מתקשרת לקו לוחצת על החיפוש ואח"כ 8 ומשאירה דולק על רמקול כשאני שומעת שהאוטובוס הגיע לתחנה X אני יוצאת
מתאים במיוחד לעצלנים שלא רוצים לחכות רגע בתחנה![]()
תלוי מאיפה נכנסים לשלוחהטעות שלוחה 5 היא שלוחה של לוחות זמנים, שלוחה 2 היא השלוחה המדוברת
ספרה 8 זה אותו דבר, רק יותר קצר ונחאני רגילה להתקשר לקל קו. התכוונת למספר הזה? בו גם יש את האפשרות לעקוב איפה הטלפון נמצא, בספרה 5.
המספר שלו זה 1700707050
זהירותטיפ אולי מוכר-
לפעמים קשה לפתוח צנצנות. נותנים למכסה, בצד, דפיקה על משטח קשה (על השיש או על הרצפה) והמכסה נפתח אח"כ בקלות.
עוד לא קרה לי. פתחתי ככה צנצנות כבר כמה פעמים.זהירות
עלול ליצור שברים בזכוכית
לפעמים קטנים כך שלא תבחינו בשנייה הראשונה
אבל תכל'ס עלול ליפול שברי זכוכית קטנים לתוך המאכל המאוחסן
הוספנו גומיה על המכסה וזה פתר את הבעיה של הריחבור ניקוז במטבח כל הזמן מדיף ריח ביוב. מה עושים?
רוצה רק לנחם אותך שאפשר לגדל ילדים בכיף גם בלי מוצץנכתב אחרי שעות של נסיון להרגיל מוצץ... אל תדונו אותי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים